18 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
More

    Το Redmi K70 Pro απέκτησε Special Lamborghini Edition

    Στο τελευταίο event της Redmi, η εταιρεία αποκάλυψε τα smartphones K70e, K70 και K70 Pro. Το Pro μοντέλο τώρα απέκτησε μια ειδική έκδοση σε συνεργασία με την Automobili Lamborghini Squadra Corse. Πρόκειται για το Redmi K70 Pro Automobili Lamborghini Squadra Corse Edition, το οποίο γιορτάζει τα 10 χρόνια της Redmi στη βιομηχανία των smartphones και διαθέτει ένα ξεχωριστό design.

    Οι βασικές διαφορές της συσκευής Lamborghini Squadra Corse Edition περιλαμβάνουν ένα unique camera island σε σχήμα ανεστραμμένου κυρτού πενταγώνου, που εμπνέεται από τις αιχμηρές σχεδιαστικές γραμμές της Lamborghini. Το πίσω πλαίσιο, αν και πλαστικό, ενσωματώνει ένα δίχρωμο -πράσινο ή κίτρινο- carbon design, κάτω από ένα προστατευτικό panel.

    Στα λοιπά χαρακτηριστικά, το Lamborghini Squadra Corse Edition διαθέτει ένα custom Lamborghini Squadra Corse theme ενσωματωμένο στο HyperOS interface. Το θέμα παρουσιάζει το Essenza SCV12, ένα hypercar μόνο για πίστα με κινητήρα V12, προσθέτοντας μια αποκλειστική πινελιά στην εμπειρία του χρήστη. Όπως και το K70 Pro, έρχεται με Snapdragon 8 Gen 3 chipset, LPDDR5X RAM και UFS 4.0 storage, υποστηρίζοντας 120W φόρτισης για την μπαταρία των 5,000 mAh.

    Διαβάστε επίσης:

    Χαράς ευαγγέλια για τη Samsung! Η σειρά Galaxy S23 πούλησε 23% καλύτερα από το S22! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles