21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Tο Samsung Galaxy A90 5G κάνει την πρώτη του «δειλή» εμφάνιση!

    Το Galaxy A80 σίγουρα κατάφερε να ξεχωρίσει με το motorized camera setup, το οποίο αν μη τι άλλο πρόκειται για μια ιδιαίτερη πρωτότυπη προσέγγιση στον κόσμο των smartphones (δείτε το review μας εδώ). Φυσικά, η κορεατική εταιρεία δεν είναι διατεθειμένη να σταματήσει την περαιτέρω ανάπτυξη της σειράς A, η οποία δείχνει να κερδίζει το καταναλωτικό κοινό που ενδιαφέρεται για ένα mid-to-high end smartphone. Μετά το A80 σειρά παίρνει το Galaxy A90, το οποίο σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θα κάνει την εμφάνιση του σε δυο versions, μια 5G και μια 4G!

    Galaxy A90 a

    Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει από την υπηρεσία Wi-Fi Alliance, το εν λόγω μοντέλο θα κάνει την εμφάνιση του στις Η.Π.Α, αλλά και σε αρκετές  ευρωπαϊκές χώρες (Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Σκανδιναβικές χώρες και Ιταλία), όπως επίσης και στη Νότιο Κορέα. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές  το Galaxy A90 θα έχει στην καρδιά του το Snapdragon 855 chipset, η μπαταρία του θα διαθέτει χωρητικότητα στα 4500mAh, ενώ η μνήμη του θα είναι στα 6GB RAM (αν και μάλλον θα υπάρξουν και εκδόσεις με περισσότερα GB). Παράλληλα, ορισμένα leaks αναφέρονται και στο camera setup, όπου κάνουν λόγο για selfie cam με ανώτερη ανάλυση στα 32MP, κύρια κάμερα στα 48MP, αλλά χωρίς τον ίδιο μηχανισμό με το A80. Επιπλέον, οι φήμες κάνουν λόγο για AMOLED display στις 6.7 ίντσες και δυνατότητα γρήγορης φόρτισης στα 45W. Φυσικά, τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι επίσημο, οπότε καλό θα ήταν να κρατάμε μικρό καλάθι, μέχρι να έχουμε κάτι πιο χειροπιαστό…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles