21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    To Samsung Galaxy S21 μας αποκαλύπτεται πλήρως!

    Το γνωστό iFixit έκανε… “βίδες” ένα νέο Samsung Galaxy S21 ώστε να δούμε πως είναι εσωτερικά αλλά και να βαθμολογήσει το πόσο εύκολα επισκευάζεται.

    Το πόρισμα είναι πως το S21 επισκευάζεται ευκολότερα από το S20, αλλά και από τα S21+ και S21 Ultra. Σε αυτό βοηθά ιδιαίτερα το πλαστικό πίσω μέρος που αφαιρείται πολύ πιο εύκολα από το γυάλινο στα μεγαλύτερα αδερφάκια του. Η flat οθόνη επίσης αφαιρείται εύκολα σε σχέση με τις curved αλλά ακόμα κι έτσι, η συσκευή πήρε σκoρ 4/10 όσον αφορά την ευκολία επισκευής της.

    Αυτό διότι οι δύο πιο κοινές επισκευές αφορούν την οθόνη και τη μπαταρία. Η Samsung χρησιμοποιεί ισχυρή κόλλα στις μπαταρίες της και έτσι η αφαίρεσή της δεν είναι εύκολη υπόθεση. Δείτε το video και εκτός των παραπάνω, θα δείτε και τις διαφορές μεταξύ του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων των S20 και S21.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles