20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το Samsung Galaxy S8 κάνει εμφάνιση σε… μοβ απόχρωση

    Διαβάσαμε πριν λίγες ημέρες ότι τα Samsung Galaxy S8 και S8+ θα κάνουν εμφάνιση σε τέσσερις χρωματικές επιλογές: μπλε, γκρι, μαύρο και ασημί. Μήπως όμως υπάρχει και άλλο χρώμα τελικά; Στο twitter έχει διαρρεύσει ένα ακόμη χρώμα που, αν ζούσε ο Prince πιθανόν να επέλεγε, και δεν είναι άλλο από το… Purple.

    samsung galaxy s8 purple leak-01

    Το μοβ Samsung Galaxy S8 έχει ενδιαφέρον να το δούμε και στην πραγματικότητα, καθώς αποτελεί κάτι διαφορετικό απ’ ό,τι έχουμε δει έως τώρα. Η τάση εταιρείες να επιλέγουν και πιο.. πρωτότυπες χρωματικές επιλογές υπάρχει (ας θυμηθούμε π.χ. τa Huawei P10 και P10 Plus) και δε θα μας ξαφνιάσει και τόσο να την ακολουθήσει και η Samsung.

    Υπενθυμίζουμε πως η μεγάλη πρεμιέρα για τα δύο νέα Samsung που θα στοχεύουν στην κορυφή της αγοράς είναι στις 29 Μαρτίου, οπότε και θα πραγματοποιηθεί το λανσάρισμά τους σε παράλληλα events στη Νέα Υόρκη αλλά και το Λονδίνο. Στο δεύτερο θα δώσει το “παρών” και το digitallife.gr, οπότε και θα σας μεταφέρουμε εντυπώσεις από τις συσκευές και τη μοβ απόχρωση, αν αυτή επιβεβαιωθεί.

    Έως τότε δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες που διέρρευσαν…

    samsung galaxy s8 purple leak-02

    samsung galaxy s8 purple leak-03

    samsung galaxy s8 purple leak-04

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles