21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Το Samsung Galaxy Tab S3 θα κυκλοφορήσει με πενάκι S Pen!

    Η Samsung έχει πάρει την απόφαση στο φετινό MWC να μην παρουσιάσει τη νέα της ναυαρχίδα S8, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι δεν θα τρέξει το δικό της event. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, στο επίκεντρο του “αποκαλυπτηρίου” event της κορεατικής εταιρείας θα βρίσκεται το νέο της tablet, Galaxy Tab S3, το οποίο θα αποτελεί μία λύση που θα στοχεύει στο mid-range και high-end κομμάτι της αγοράς.

    Samsung Galaxy Tab S3

    Ένα από τα ατού της συσκευής σύμφωνα με όλες τις πιο πρόσφατες πληροφορίες που έχουμε για αυτό, θα είναι ότι θα διαθέτει υποστήριξη για S Pen Stylus, έχοντας μάλιστα το πενάκι μαζί με τη συσκευή. Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που ένα tablet της Samsung βγάζει έναν πιο επαγγελματικό χαρακτήρα (το είχαμε δει και στο Galaxy Tab A 10.1 στο παρελθόν), αν και εν αντιθέσει με άλλα tablets, ο χρήστης του δεν θα μπορεί να τοποθετήσει το stylus σε κάποια ειδική υποδοχή εντός του tablet. Το Tab S3 θα “φοράει” Android Nougat out-of-the box και θα βασίζεται σε Snapdragon 820 (ή Exynos 7420) chipset, συνοδευόμενο από 4GB μνήμης RAM, USB-Type C και display στις 9.6 ίντσες (με display στα 1536×2048 pixels), ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσουν εκδόσεις σε Wi-Fi only και LTE. Περισσότερα για αυτό όμως θα μάθουμε στις 26 Φεβρουαρίου, όπου το team του Digital Life θα βρίσκεται στη Βαρκελώνη για να σας μεταφέρει τις εντυπώσεις του από την ΜWC, την μεγάλη γιορτή της mobile τεχνολογίας.     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles