18.2 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    To show της χρονιάς: H Madonna και η εμφάνιση υπερπαραγωγή στο Super Bowl (photos και video)

    Η Madonna επέστρεψε δυναμικά στα μουσικά μας πράγματα μ’ ένα show κατά τη διάρκεια του αθλητικού event της χρονιάς για τους Αμερικανούς, του περίφημου NFL Super Bowl XLVI football game.


    Η μεγάλη guest star της βραδιάς -που παρακολούθησαν περισσότεροι από 100 εκατομμύρια Αμερικανοί- είχε δηλώσει ότι ήθελε να κάνει το “μεγαλύτερο show στον πλανήτη”, κατά τη διάρκεια του… “μεγαλύτερου show στον πλανήτη” και σίγουρα δεν απαγοήτευσε τους θαυμαστές της.

    Η 53χρονη super star πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή εμφάνιση κατά τη διάρκεια του αγώνα του αμερικανικού ποδοσφαίρου μεταξύ των New York Giants και των New England Patriots (με νικητές τελικά τους πρώτους). Ένα μικρό “γλύστρημα” στη σκηνή κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης του δεύτερου κομματιού που είχε ετοιμάσει, του “Music”, δεν πτόησε τη Madonna, που πρόσφερε ένα φαντασμαγορικό show, πραγματική υπερπαραγωγή στους θεατές και τηλεθεατές της βραδιάς που θα θυμούνται για όλη τη χρονιά.

    Η Madonna ερμήνευσε ακόμη τις πασίγνωστες επιτυχίες της “Vogue”, “Like a prayer” καθώς και το νέο της single “Give me All Your Luvin”. Μαζί της οι LMFAO που μίξαραν μαζί με το “Music” τις επιτυχίες τους “I’m sexy and I know it” και “Party Rock Anthem”, οι νεαρές ερμηνεύτριες Nicki Minaj και M.I.A. που συμμετέχουν στο νέο της τραγούδι, καθώς και ο Cee Lo Green σε μία special εμφάνιση στην εκτέλεση των “Open your heart”, “Express Yourself” και “Vogue”.

    Το show ξεκίνησε με μία τεράστια πομπή από Αιγύπτιους στρατιώτες που μετέφεραν μία τεράστια πλατφόρμα, καθώς η εισαγωγή του “Vogue” ακουγόταν από τα μεγάφωνα. Η Madonna έκανε την εμφάνισή της ως άλλη “Κλεοπάτρα”, ενώ, κατά τη διάρκεια του κομματιού, απέτισε φόρο τιμής και στο ομώνυμο περιοδικό με γραφικά που κάλυπταν το δάπεδο.

    Έπειτα ήρθε η ώρα του “Music” με μία ομάδα χορευτών να εμφανίζονται στη σκηνή και τη δημοφιλή star, παρά το μικρό της “ατύχημα”, να εντυπωσιάζει με την παρουσία της.

    Κατόπιν, στη σκηνή εμφανίστηκε το συγκρότημα LMFAO σε ένα remix του “Music” με τα δικά τους hits “I’m sexy and I know it” και “Party Rock Anthem”. Κρατώντας χρυσά pom-poms, ως άλλη μαζορέτα, η Madonna ερμήνευσε ακολούθως το νέο της hit “Give me All Your Luvin”, μαζί με τις Nicki Minaj και M.I.A..


    Στο κλείσιμο της εντυπωσιακής αυτής εμφάνισης, ο Cee Lo Green συμμετείχε στην εκτέλεση των “Open your heart”, “Express Yourself” καθώς και του “Like a Prayer”, μαζί με μία μεγάλη χορωδία, ενώ η συναυλία έκλεισε με ένα μήνυμα αγάπης με τη Madonna να εξαφανίζεται κάτω από τη σκηνή και τις λέξεις “World Peace” να εμφανίζονται…

    Δείτε μία photo gallery από την εμφάνιση της Madonna στο NFL Super Bowl XLVI football game

    Δείτε ολόκληρο το video με την εμφάνιση της Madonna στο NFL Super Bowl XLVI football game

    Πηγή: DailyMail

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles