16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    To Solarin είναι ένα smartphone με στόχο τον “αφρό” της αγοράς και την προστασία της ιδιωτικότητάς σου

    Σε μία εποχή κατά την οποία οι συζητήσεις γύρω από την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια των δεδομένων μας βρίσκονται στην επικαιρότητα συνεχώς, ένα startup με την ονομασία Sirin Labs ανακοινώνει το Solarin, μία πρόταση που υπόσχεται περισσότερη ασφάλεια και ιδιωτικότητα σε σύγκριση με τα συμβατικά λειτουργικά της αγοράς όπως το Android ή το iOS.

    Solarin2

    Είναι μάλιστα η πρώτη πρόταση στο είδος της που ισχυρίζεται ότι ενσωματώνει τεχνολογία κρυπτογράφησης “στρατιωτικού επιπέδου”, καθώς σε συνεργασία με την εταιρεία KoolSpan ενσωματώνει chip-to-chip 256-bit κρυπτογράφηση AES. Όσον αφορά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, το Solarin διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών IPS ανάλυσης 2K με προστασία Corning Gorilla Glass 4, επεξεργαστή Snapdragon 810, 4GB RAM, 128GB μη επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, κάμερα 23,8MP με laser-autofocus, καθώς και μπαταρία 4.000mAh. Έχει ακόμη “ανώτερη” Wi-Fi σύνδεση από τα συμβατικά smartphones, όπως σημειώνει η εταιρεία, και υποστηρίζει 24 μπάντες LTE.

    Solarin

    Η σχεδίασή του, που και αυτή στοχεύει στην κορυφή, έχει πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον Karim Rashid, έναν από τους σημαντικότερους βιομηχανικούς σχεδιαστές του 21ου αιώνα.

    Η τιμή της συσκευής είναι πάντως απαγορευτική για έναν “κοινό θνητό” φτάνοντας τα 14.000 δολάρια. Τι λέτε, θα βρει αγοραστές, που θα δώσουν αυτά τα -όχι λίγα- χρήματα για να το αποκτήσουν.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles