13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Το Sony Xperia 10 II άρχισε να δέχεται το Android 11 update

    Χαρούμενοι θα πρέπει να είναι οι κάτοχοι του Sony Xperia 10 II καθώς ξεκίνησε η διαδικασία αναβάθμισής του σε Android 11.

    Το firmware που θα καταφθάσει στη συσκευή τους είναι το 59.1.A.0.485, αν και προς το παρόν το OTA update εφαρμόζεται στη ΝΑ Ασία. Σύντομα, πάντως, θα έρθει και στην Ευρώπη.

    Το νέο update έχει μέγεθος λίγο μικρότερο από 1GB και περιλαμβάνει το security patch του Δεκεμβρίου. Έτσι, οι χρήστες του Xperia 10 II σύντομα θα απολαμβάνουν νέα chat bubbles, νέα διαχείριση ειδοποιήσεων και νέα διαχείριση app permissions. Επίσης, το νέο Battery Care που διακόπτει τη φόρτιση στο 80% ή 90% για να αυξήσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, βελτιωμένα media controls, native screen recorder κ.λπ.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles