14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το Sony Xperia Pro έχει το μεγαλύτερο vapor chamber που έχουμε δει σε smartphone

    Το Sony Xperia Pro δεν είναι ένα gaming phone, αλλά ένα smartphone για απαιτητικούς επαγγελματίες που θα το χρησιμοποιήσουν στην εργασία τους. Ένα από τα “κρυφά” του χαρακτηριστικά που όμως θα ζήλευαν και οι gaming ναυαρχίδες, είναι το τεράστιο vapor chamber που αναλαμβάνει την ψύξη του hardware του.

    Στο παρακάτω video του JerryRigEverything θα δείτε το Xperia Pro να γίνεται… “βίδες”, αφού υπεβλήθη στα κλασικά τεστ αντοχής του YouTuber, σε προηγούμενο βίντεό του. Ο θάλαμος ατμών στο εσωτερικό απάγει τη θερμότητα από το chipset αλλά και τις 5G κεραίες της συσκευής χάρη και σε μια μεγάλη, μεταλλική πλάκα αλλά και “στρώσεις” γραφίτη. Η θερμότητα καταλήγει στον θάλαμο και από εκεί στον αέρα του περιβάλλοντος, μέσω της… οθόνης. Έτσι, αν η οθόνη του Xperia Pro σας ζεσταίνεται αρκετά, τώρα ξέρετε το γιατί. Βέβαια, μάλλον απίθανο να έχετε ένα smartphone που κοστίζει πάνω από 2000 ευρώ και έχει ακόμα το… Qualcomm Snapdragon 865.

    Δείτε το video εδώ:

     

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles