12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Το Star Citizen γιορτάζει 10 χρόνια και σπάει το φράγμα των 500 εκατ. δολαρίων!

    Οι δημιουργοί του Star Citizen, συνηθίζουν να το αποκαλούν ως το πιο φιλόδοξο και πολλά υποσχόμενο project των τελευταίων ετών (κι όχι άδικα), καθώς η Cloud Imperium Games έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη. Βέβαια οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι το Star Citizen θυμίζει και λίγο το… γεφύρι της Άρτας, καθώς έχουν περάσει ήδη 10 χρόνια και ακόμη να δούμε μια version που να προσεγγίζει το τελικό release. Συγκεκριμένα, πριν από περίπου 10 χρόνια οι εμπνευστές του μεγαλεπήβολου project «ζήτησαν» τη βοήθεια της community των gamers για να συνεισφέρουν τον… οβολό τους.

    Τελικά, ύστερα από δέκα χρόνια το Star Citizen βρίσκεται σε Alpha stage και ένα final release δεν φαίνεται στον ορίζοντα! H έκδοση που βρίσκεται το παιχνίδι περιλαμβάνει έναν σεβαστό αριθμό πλανητικών συστημάτων, διαστημοπλοίων και τοποθεσιών που μπορεί να εξερευνήσει ο παίκτης, παρόλα αυτά το Squadron 42, το φιλόδοξο single-player campaign μάλλον θα… αργήσει ακόμη. Αξίζει να σημειωθεί πως στο Squadron 42 θα συμμετέχουν ορισμένα πρωτοκλασάτα ονόματα του Hollywood όπως ο Mark Hamill, Gary Oldman και Gillian Anderson.

    Σύμφωνα με τους developers, αυτή τη στιγμή έχουν συγκεντρωθεί περισσότερα από 500 εκατομμύρια δολάρια από τις δωρεές των gamers. Μάλιστα, το εντυπωσιακό είναι ότι τα τελευταία 100 εκατομμύρια συγκεντρώθηκαν μέσα στους 10 τελευταίους μήνες. Φυσικά, με τόσο μεγάλη καθυστέρηση πολλοί είναι οι gamers που δυσανασχετούν, ενώ μάλιστα αρκετοί εξ’ αυτών έχουν εγκαταλείψει κάθε ελπίδα, καθώς θεωρούν ότι το Star Citizen δεν θα κυκλοφορήσει ποτέ. Εάν συμβεί αυτό, αντιλαμβάνεστε ότι θα είναι το μεγαλύτερο «φιάσκο» όλων των εποχών…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles