22 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Το στοιχειωμένο σπίτι του Freddy Krueger πωλήθηκε για 2,8 εκατ. δολάρια

    Θυμάσαι την κλασική ταινία τρόμου «Εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες»; Το σπίτι, που έγινε γνωστό από τη συγκεκριμένη κινηματογραφική παραγωγή, πωλήθηκε για το ποσό των 2,8 εκατομμυρίων δολαρίων, τρεις μήνες μετά τη δημοσίευση αγγελίας πώλησής του.

    Η κατοικία βρίσκεται ακριβώς έξω από τη Sunset Boulevard στο Λος Άντζελες, λίγα τετράγωνα ανατολικά του θρυλικού ξενοδοχείου Chateau Marmont. Η αγγελία πώλησης του σπιτιού της πρωταγωνίστριας της ταινίας, Νάνσι Τόμπσον δημοσιεύθηκε τον περασμένο Οκτώβριο, μια εβδομάδα πριν το Halloween. Η αρχική τιμή πώλησης ήταν 3,5 εκατομμύρια δολάρια.

    Ο σκηνοθέτης Γουές Κρέιβεν σκηνοθέτησε την ταινία «Εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες» στη μικρή (και ανύπαρκτη) πόλη Σπρίνγκγουντ του Οχάιο και γύρισε τα εξωτερικά πλάνα στο Χόλυγουντ, στην περιοχή Spaulding Square. Σε δημοσίευμα των Los Angeles Times σημειώνεται ότι η γραφική ατμόσφαιρα της περιοχής και το γεγονός ότι δεν υπάρχουν φοίνικες την έχουν κάνει από καιρό αγαπημένη για τους σκηνοθέτες που γυρίζουν ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές που διαδραματίζονται σε μικρή πόλη των ΗΠΑ.

    «Το εμβληματικό σπίτι δεν είναι απλώς ένας τόπος τρόμου. Είναι επίσης η τοποθεσία στην οποία γυρίστηκε το αφιέρωμα “Bo Burnham: Inside”Life: Κατοικία από την ταινία «Εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες» πωλήθηκε 2,8 εκατομμύρια δολάρια

    Διαβάστε επίσης: Οι ταινίες της εβδομάδας: Στις αίθουσες “Scream” και “Πράκτορες 355” (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles