21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το success story της Xiaomi φέρνει …1 εκατ. πωλήσεις smartphones μέσα σε 18 μέρες στην Ινδία!

    Η Xiaomi δυναμώνει και στην ινδική αγορά, με τα νούμερα να είναι εντυπωσιακά καθώς η ανερχόμενη κινεζική εταιρεία πούλησε πάνω από 1 εκατομμύριο smarphones μέσα σε 18 ημέρες στην Ινδία, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο CEO της, Lei Jun.

    Lei Jun, CEO Xiaomi
    Lei Jun, CEO Xiaomi

    Εντυπωσιακό το ότι τα μισά τουλάχιστον, απ’ αυτά τα smartphones πουλήθηκαν μέσα σε τρεις μόνο ημέρες. Συγκριτικά, χρειάστηκε ένας μήνας στην εταιρεία ώστε να πουλήσει μισό εκατομμύριο smartphones την προηγούμενη χρονιά.

    H Ινδία γιόρτασε αυτές τις μέρες το Diwali, μία εορταστική περίοδο τόσο σημαντική, όσο για τις δυτικές χώρες τα Χριστούγεννα και αυτές οι σημαντικές πωλήσεις επιτεύχθηκαν σε αυτό το πλαίσιο, καθώς πρόκειται για μέρες αγορών από τους κατοίκους της χώρας.

    “Η Ινδία είναι μια εξαιρετικά σημαντική αγορά στο πλαίσιο της στρατηγικής της επέκτασης της Xiaomi σε όλο τον κόσμο. Έχει γίνει η μεγαλύτερη αγορά μας, εκτός της ηπειρωτικής Κίνας”, σημείωσε σχετικά με το επίτευγματης εταιρείας ο Jun. “Όταν μπήκαμε στην αγορά της Ινδίας, υπήρχε εξαιρετικά έντονος ανταγωνισμός. Έχουμε επιτύχει εξαιρετική ανάπτυξη στη χώρα, κυρίως λόγω του οράματός μας να φέρουμε την καινοτομία σε όλους, με υψηλής ποιότητας προϊόντα σε απίστευτες τιμές…Επιπλέον, έχουμε μία καταπληκτική ομάδα στην Ινδία και θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στη χώρα, ώστε να προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα στους fans των Mi προϊόντων μας”.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles