19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το System Shock remake έρχεται στις κονσόλες! Μάθετε το πότε (trailer)

    Η αναμονή σχεδόν τελείωσε. Η Nightdive Studios μόλις ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας για το remake του System Shock. To παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο σε PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S στις 21 Μαΐου, ένα χρόνο περίπου μετά από την άφιξή του στο PC.

    Η εταιρεία ανάπτυξης, σε συνεργασία με την Prime Matter, κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για την κυκλοφορία στις κονσόλες, παρουσιάζοντας την εκπληκτική αναβάθμιση στα γραφικά του first-person shooter/RPG του 1994. Το σύστημα μάχης έχει επίσης λάβει μια σημαντική αναβάθμιση, αφού το αρχικό παιχνίδι κυκλοφόρησε πριν από 30 χρόνια.

    Η έκδοση για PC του remake έχει λάβει θετικές κριτικές στο Metacritic. Οι κάτοχοι κονσολών θα δουν όμως και μερικά αποκλειστικά χαρακτηριστικά. Το remake διαθέτει οπτικά εφέ 4K με 60FPS στο PS5 και το Xbox Series X. Υπάρχει επίσης ένα νέο τέλος που “αναβαθμίζει την τελική αντιμετώπιση” με τον αντίπαλο της σειράς Shodan. Τα controls έχουν επανασχεδιαστεί για να εξυπηρετούν καλύτερα το χειρισμό κονσόλας και υπάρχει μια νέα γυναίκα πρωταγωνίστρια χάκερ. Τα PS5 και Xbox Series X/S θα δουν και μια φυσική έκδοση, αν και πρόκειται για ψηφιακή κυκλοφορία για τους παίκτες PS4 και Xbox One. Δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για την τιμή, αλλά το παιχνίδι κοστίζει 40 ευρώ στο PC.

    Το remake του εμβληματικού shooter αναμενόταν εδώ και καιρό. Πρωτοανακοινώθηκε το 2016 ως μέρος μιας επιτυχημένης καμπάνιας Kickstarter. Η Nightdive Studios εργάζεται επίσης σε μια βελτιωμένη έκδοση του System Shock 2.

    Δείτε το trailer του System Shock remake

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles