16.5 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Το teaser trailer της live-action ταινίας του Aladdin μας ταξιδεύει στα καλύτερα μας παιδικά χρόνια!

    Όσοι μεγάλωσαν στα 80s ή στα 90s δεν γίνεται να μην είχαν αγαπήσει τον Aladdin, καθώς αποτέλεσε μία από τις πιο αγαπημένες animated παραγωγές της Disney! Εάν λοιπόν είστε στο ηλικιακό group των 30+ και σας έχει πιάσει μια νοσταλγία για τα παιδικά σας χρόνια, το ευχάριστο νέο είναι ότι η Disney ετοιμάζει την live-action ταινία Aladdin, η οποία πρόκειται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στα τέλη Μαΐου (24/5).

    Aladdin (1)

    Στο εν λόγω remake, πρόκειται να πρωταγωνιστήσει ο Mena Massoud στον ρόλο του Aladdin, η Naomi Scott στο ρόλο της Jasmine και ο αγαπημένος Will Smith στο ρόλο του Τζίνι! Στο σύντομο αυτό teaser που θα δείτε παρακάτω, μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη γεύση του κόσμου που θα διαδραματίζεται η ταινία, ενώ όλα τα λεφτά είναι φυσικά η εμφάνιση του Will Smith, ο οποίος είναι… αρκετά μπλε και μυώδης, όπως ακριβώς και στην  animated εκδοχή του αγαπημένου παραμυθιού. Αν μη τι άλλο, αποτελεί μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα προσέγγιση σε μια all-time classic ταινία κινουμένων σχεδίων, για αυτό και ανυπομονούμε να την δούμε στο σινεμά!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles