21.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    To Telegram σπάει το φράγμα του 1 δισεκατομμυρίου downloads!

    Στις αρχές του έτους, το WhatsApp πήρε την απόφαση να αλλάξει τους όρους χρήσης που αφορούσαν στην προστασία των προσωπικών δεδομένων και στην ιδιωτικότητα των users, πράγμα το οποίο δεν άρεσε σε αρκετούς χρήστες του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει μια εξαιρετικά σημαντική μεγάλη «διαρροή» χρηστών προς άλλες παρόμοιες και (πιο εναλλακτικές) πλατφόρμες, οι οποίες είχαν ως βασικό στόχο να προστατεύσουν περισσότερο την ιδιωτικότητα των χρηστών. Μάλιστα, το Telegram ανέβηκε τόσο πολύ που μέσα σε μόλις 72 ώρες, έκαναν εγγραφή 25 εκατομμύρια νέοι συνδρομητές!

    Όπως όλα δείχνουν, η γνωστή πλατφόρμα του Telegram γιγαντώθηκε ακόμη περισσότερο, καθώς όπως έγινε γνωστό πρόσφατα έσπασε το φράγμα του 1 δισεκατομμυρίου downloads. Αν και ο προαναφερθέντας αριθμός δεν προσδιορίζει και τον ακριβή αριθμό των ενεργών χρηστών, ωστόσο αν μη τι άλλο πρόκειται για ένα τεράστιο επίτευγμα και μέσα σε ένα σχετικά μικρό χρονικό διάστημα. Το παραπάνω νούμερο επιβεβαιώνει το γεγονός ότι τόσο το Telegram, όσο και το Signal, επωφελούνται σημαντικά από την «αφαίμαξη» που έχει υποστεί το WhatsApp, καθώς υπόσχονται περισσότερη ιδιωτικότητα και μεγαλύτερη προστασία.  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles