24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το τέλος της παραγωγικότητας. Η Google σου δίνει 8 τρις τουβλάκια Lego για να φτιάξεις ότι θέλεις μέσα στο Chrome Build

    Δεν χρειάζεται να είσαι 8 χρονών για να βλέπεις τουβλάκια LEGO και να σε πιάνει ενθουσιασμός για τα πράγματα που μπορείς να φτιάξεις. Μπορείς να κοντεύεις τα 30 και να σε πιάνει ανατριχίλα με την ιδέα ότι κάποιος θα σου πει: Κάθισε στην καρέκλα σου, άνοιξε τον Chrome, μπες στο Build, διάλεξε το «οικόπεδό» σου και χτίσε ότι θέλεις με τα 3D τουβλάκια LEGO.

    Το Build είναι ένας προσομοιωτής WebGL. Το σύστημα παίρνει ένα Google χάρτη της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας, τον διαιρεί σε μικρά οικόπεδα και σας προσκαλεί να εξασκήσετε τη δημιουργικότητά σας μέσα από κατασκευές που πραγματοποιείτε σε αυτά τα οικόπεδα, με τα ψηφιακά σας τουβλάκια LEGO. Αν θέλετε μάλιστα, μπορείτε να επισκεφτείτε και «γειτονικά» οικόπεδα, για να δείτε τι έχουν κατασκευάσει άλλοι χρήστες του Build.

    H Google Australia δηλώνει σε σχετικό blog post ότι ελπίζει σύντομα να μπορείτε να «χτίσετε» και σε άλλες χώρες μέσα από το Build, αλλά εν τω μεταξύ, μπορείτε άνετα να φτιάξετε την δική σας κατασκευή στην Αυστραλία, πριν έχετε την δυνατότητα να «χτίσετε» στην Ελλάδα.

    Αν αναρωτιέστε τι φτιάχνουν οι άλλοι χρήστες, μπορείτε να απολαύσετε ήδη μία τεράστια μπανάνα, ένα μεσαιωνικό κάστρο και ένα φοβερό θαλάσσιο φίδι. Ας μην πολυλογούμε όμως, ξεκινήστε το χτίσιμο. Τώρα. Εδώ. Στο Build για Chrome.

    Πηγές: The Next Web, via The Verge

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles