19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το τέλος του σιδερώματος; Συσκευή ατμού για ρούχα χωρίς τσακίσεις σε εννέα λεπτά

    Είναι, αναμφίβολα, το πιο βασανιστικό ερώτημα που απασχολεί κάθε νοικοκυρά. Θα τελειώσει ποτέ αυτό το “βουνό” με τα ασιδέρωτα; Αν οι ισχυρισμοί μίας βρετανικής εταιρείας αποδειχθούν αληθινοί, τότε αυτός ο “πονοκέφαλος” θα σταματήσει να μας απασχολεί… μία για πάντα.

    Η εταιρεία έχει “εφεύρει” μία συσκευή -που ονομάζεται SteamRail– η οποία στην κυριολεξία εξαλείφει την ανάγκη για σιδέρωμα στα ρούχα σας, καθώς μπορεί να “διώξει” πτυχές και τσακίσεις από έως και 35 ενδύματα μέσα σε εννέα μόλις λεπτά!


    Διαθέτει ένα σύστημα που τροφοδοτεί με ατμό μία καμπίνα, επιτυγχάνοντας, με τη βοήθεια της ζέστης και της υγρασίας, να αφήνει τα ρούχα σας χωρίς πτυχές, έτοιμα για να τα φορέσετε. Όπως αναφέρει, μάλιστα, εκπρόσωπος της εταιρείας “το προϊόν αυτό είναι το πρώτο στο είδος του”… “Ξοδέψαμε χρόνο στην έρευνα, για να είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικό για τον καταναλωτή, ώστε να περνάει όσο το δυνατόν λιγότερο χρόνο με το σίδερο, κάτι που σημαίνει περισσότερο ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό του”.

    Σχετικές έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί στο παρελθόν δείχνουν ότι η μέση οικογένεια ξοδεύει 160 ώρες το χρόνο για να σιδερώσει τα ρούχα της – δηλαδή συνολικά, κατά μέσο όρο, 1 1/2 χρόνο από τη ζωή της, ενώ το σιδέρωμα θεωρείται μία από τις χειρότερες δουλειές μαζί με το καθάρισμα του μπάνιου και του… φούρνου.

    Το SteamRail θα μπορούσε να προσφέρει μία λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα. Ενημερωτικά, το κόστος του υπολογίζει στα 285 ευρώ και μπορεί να συγκριθεί με αυτό ενός hi-tech συστήματος ατμού που κοστίζει περί τα 350 ευρώ.

    Πηγή: DailyMail

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles