14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το τερμάτισε! Gamer πυροβόλησε με κανονικό όπλο, την ώρα που έκανε streaming στο Twitch!

    Πολλές φορές οι game streamers την ώρα που κάνουν streaming στο Twitch εφευρίσκουν τρόπους για να τραβούν την προσοχή του κοινού τους και να αυξάνουν το traffic. Ωστόσο, ο Carl Reimer ένας φανατικός παίκτης του Call of Duty από τις Η.Π.Α μάλλον το… τερμάτισε, καθώς την ώρα του stream του δεν δίστασε να τραβήξει όπλο και να πυροβολήσει κατά λάθος όπως ισχυρίστηκε στη συνέχεια!

    Από αυτή την απερίσκεπτη πράξή του, ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς, καθώς η σφαίρα από το όπλο που εκπυρσοκρότησε καρφώθηκε στο ισοτονικό ποτό G-Fuel που μάλιστα τυγχάνει να τον σπονσοράρει. Περιγράφοντας στη συνέχεια αυτήν την βλακώδη πράξη του, ο Carl τα είχε πάρει και ήταν μεθυσμένος για αυτό και αποφάσισε να παίξει on camera με το όπλο του. Φυσικά, αυτή η πράξη του δεν πέρασε απαρατήρητη από τους σπονσορές του, οι οποίοι αποφάσισαν να  διακόψουν άμεσα τη συνεργασία του μαζί του. Φυσικά, το Twitch δεν θα μπορούσε παρά να απαγορεύσει τα streams του από τη στιγμή που με αυτή την πράξη παραβίασε τους όρους χρήστης της γνωστής πλατφόρμας. Ο ίδιος φυσικά όταν προφανώς… ξεμέθυσε πήρε είδηση την τεράστια βλακεία που είχε κάνει και αποφάσισε να απολογηθεί μέσω ενός video, το οποίο ανέβασε στο YouTube (μιας και εκεί δεν είναι banned), τονίζοντας το προφανές… ότι τα όπλα δεν είναι παιχνίδια. Είναι άγνωστο τελικά εάν το Twitch θα άρει το ban στο μέλλον του, αλλά μάλλον είναι το λιγότερο που μπορούσε να πάθει από αυτή την ιστορία και σίγουρα θα είναι ένα πολύ καλό μάθημα για τον ίδιο.  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles