16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    To The Conjuring 2 υπόσχεται ακόμα περισσότερες δόσεις τρόμου

    To πρώτο φιλμ είχε ανέβει στην κορυφή του box office το 2013 κάνοντας το καλύτερο opening που είχε κάνει ποτέ original ταινία τρόμου και συγκεντρώνοντας συνολικά 319 εκατομμύρια παγκοσμίως, το δεύτερο καλύτερο νούμερο για φιλμ του είδους το οποίο ξεπερνά μόνο ο Εξορκιστής! Συν τοις άλλοις είχε λάβει πολύ καλές κριτικές με πολλούς να κάνουν λόγο για μία ταινία που έδωσε καινούργια πνοή στο είδος που έμοιαζε να είχε κουραστεί τα τελευταία χρόνια από τις επαναλήψεις και ειδικά με το συγκεκριμένο concept, στοιχειωμένο σπίτι κλπ. Η New Line Cinema φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσει αυτή την επιτυχία χωρίς sequel έτσι επαναφέρει στο The Conjuring 2 τους πολύ καλούς στους ρόλους τους Patrick Wilson και Vera Farmiga που ερμηνεύουν ένα από τα πλέον αμφιλεγόμενα ζευγάρια της αμερικανικής σύγχρονης ιστορίας, τους ερευνητές μεταφυσικών φαινομένων Ed και Lorraine Warren.

    The-Conjuring-Part-2-slice

    Σε αντίθεση με το πρόσφατο spinoff φιλμ, Annabelle, που επικεντρώθηκε στο background της τρομακτικής κούκλας της πρώτης ταινίας, το δεύτερο Conjuring θα βασίζεται και αυτό στις αληθινές περιπέτειες των Warrens, ιστορίες που έχουν εμπνεύσει φιλμ όπως το The Amityville Horror. Στο sequel το ζευγάρι περνάει τον Ατλαντικό και ταξιδεύει στο βόρειο Λονδίνο για να βοηθήσει μία single μητέρα να μεγαλώσει τα τέσσερα παιδιά της σ’ ένα σπίτι που το έχουν στοιχειώσει διαβολικά πνεύματα.
    Στο φιλμ συμπρωταγωνιστεί η Frances O’Connor στο ρόλο της μητέρας, ενώ τα παιδιά ερμηνεύουν οι Lauren Esposito, Patrick McAuley και Benjamin Haigh. Το φιλμ σκηνοθετεί ξανά ο James Wan ο οποίος αυτή τη φορά έγραψε το σενάριο μαζί με τους Carey Hayes, Chad Hayes και David Leslie Johnson. 

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles