21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το The Witcher θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη

    Το όνομα The Witcher σημαίνει πολλά στην gaming κοινότητα, ένας διάσημος τίτλος τον οποίο η developer CD Project Red συνεχίζει να ανανεώνει με τις κυκλοφορίες της, με πιο πρόσφατη το The Witcher 3: Wild Hunt που βγήκε τον περασμένο Φεβρουάριο. Φαίνεται όμως πως το διάσημο παιχνίδι που ξεκίνησε από τα short novels του Andrzej Sapkowski για να περάσει στα games, στην τηλεόραση αλλά και στα graphic novels, θα προσαρμοστεί και κινηματογραφικά. Για την ακρίβεια θα προσπαθήσει ένα ακόμα πέρασμα στη μεγάλη οθόνη, έτσι για να ξεπλύνει και την ντροπή του πρώτου φιλμ του 2001.

    witcher-3-

    Η The Sean Daniel Company (βλέπε The Mummy franchise) ανακοίνωσε πως θα κάνει την συμπαραγωγή της ταινίας μαζί με την Platige Films, με τον Tomasz Bagiński (The Cathedral) να αναλαμβάνει την σκηνοθεσία, ένας γνώστης του παιχνιδιού αφού είχε δουλέψει επάνω στα opening cinematics των δύο πρώτων παιχνιδιών της σειράς. Το σενάριο δεν θα συνδέεται με κανένα τρόπο με το video game σεναριακά αλλά θα είναι βασισμένο επάνω στις short stories The Witcher και Lesser Evil από την The Last Wish collection. Η πρώτη ιστορία ήταν και η παρθενική που έγραψε το 1986 ο Sapkowski και αυτή που σύστησε στον κόσμο τον “monster hunter” με το άσπρο μακρύ μαλλί. Η ταινία θα κάνει ακριβώς αυτό, δηλαδή θα παρουσιάσει εκ νέου τον Geralt στο κοινό, και θα είναι η απαρχή μίας καινούργιας πορείας και στο σινεμά αλλά και στην τηλεόραση. Η κυκλοφορία της αναμένεται να γίνει το 2017.
    Όσο για το πόσο κακό ήταν το φιλμ του 2001, αρκεί να πούμε πως ο Sapkowski δεν ήθελε να εκφραστεί ελεύθερα γι’ αυτό επειδή όπως είχε πει δεν ήθελε να βρίσει!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles