12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Το θρυλικό Lost in Space επιστρέφει τον Απρίλιο στο Netflix!

    To Lost in Space αποτέλεσε μία τηλεοπτική σειρά που άφησε το στίγμα της στον κόσμο των sci-fi σειρών της δεκαετίας του ’60, έχοντας πλέον αποκτήσει ένα cult status! Φυσικά το Lost in Space θεωρείται σταθερή αξία στις τάξεις των φίλων της επιστημονικής φαντασίας, για αυτό και δεν θα πρέπει να μας προξενεί εντύπωση που το Netflix αποφάσισε να μας ταξιδέψει ξανά στις περιπέτειες της οικογένειας Robinson.

    lost-in-space

    Ακολουθώντας την φιλοσοφία της σειράς των sixties, το reimagining που θα προβληθεί στο Netflix θα διαδραματίζεται 30 χρόνια στο μέλλον, σε μία εποχή όπου οι ανθρωπότητα πραγματοποιεί τα πρώτα της βήματα στην αποίκηση του διαστήματος. Τα μέλη της οικογένειας Robinson αποφασίζουν να πραγματοποιήσουν το μεγάλο βήμα και να δοκιμάσουν την τύχη τους σε έναν νέο ανεξερεύνητο κόσμο. Φυσικά σε αυτό το νέο κόσμο δεν είναι όλα ρόδινα, καθώς οι νέοι άποικοι καλούνται να δουλέψουν μαζί, να συνεργαστούν και να αντιμετωπίσουν τις επικίνδυνες απειλές που έχουν μπροστά τους. Στη σειρά Lost in Space πρωταγωνιστούν οι Molly Parker, Toby Stephens, Max Jenkins, Taylor Russell και Mina Sundwall. Μάλιστα, το πρώτο επεισόδιο – πιλότος του φιλόδοξου αυτού remake έχει ήδη προβληθεί στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, ενώ για όλους εκείνους που βρίσκονται στον πλανήτη Γη, το επεισόδιο πιλότος θα προβληθεί στις 13 Απριλίου. Δείτε και το trailer για να μπαίνετε στο κλίμα…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles