24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το θρυλικό The Last of Us γίνεται σειρά στο HBO!

    Το The Last of Us δικαίως συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο εμβληματικά video games όλων των εποχών. Ο τίτλος της Naughty Dog πρόκειται για ένα πραγματικό αριστούργημα που έμεινε στην ιστορία όταν κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2013 για το PlayStation 3 και περίπου ένα χρόνο αργότερα για το PlayStation 4. Αναμφίβολα, το setting του The Last of Us είχε όλα τα φόντα για να μεταφερθεί είτε στον κόσμο του κινηματογράφου, είτε να γίνει τηλεοπτική σειρά και πράγματι οι υπεύθυνοι του HBO είδαν ότι το post-apocalyptic «The Last of Us» θα αγαπηθεί σφόδρα από το τηλεοπτικό κοινό και είναι σχεδόν “στάνταρ” ότι ένα φιλόδοξο project που θα πετύχει.

    Υπό την καθοδήγηση των Neil Druckmann (Naughty Dog) και Craig Mazin (υπεύθυνος του εκπληκτικού Chernobyl), η τηλεοπτική μεταφορά του The Last of Us θα ακολουθεί και πάλι τις περιπέτειες του μεσήλικα Joel και της 14χρονής Ellie. O πολιτισμός όπως τον γνωρίζουμε έχει τελειώσει, εξαιτίας ενός θανατηφόρου ιού βακτηριακής προέλευσης που μεταμορφώνει όσους έχουν προσβληθεί σε μια μορφή zombies (The Infected όπως αναφέρονται). H Ellie μπορεί να είναι και η λύση για τη σωτηρία, καθώς ο οργανισμός της παρουσιάζει ανοσία απέναντι στην ασθένεια… Αυτό αυτομάτως την καθιστά πολύτιμη, αλλά και… στόχο! Όπως έγινε γνωστό η σειρά θα ακολουθεί τα γεγονότα του αρχικού παιχνιδιού, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και σύνδεση με το δεύτερο Last of Us, το οποίο αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του τον προσεχή Μάιο για το PS4. Την παραγωγή έχει αναλάβει η Sony Pictures Television και η PlayStation Productions, ενώ ακόμη δεν γνωρίζουμε το παραμικρό για το cast. To The Last of Us series αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022, οπότε… υπομονή!   

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles