15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    To trailer της ταινίας «BlackBerry» θα κινητοποιήσει τις ευαίσθητες geek χορδές σας!

    Όλοι γνωρίζουμε ότι η BlackBerry ήταν μια εταιρεία που είχε αφήσει το στίγμα της στον κόσμο της mobile τεχνολογίας. Μάλιστα, τα χαρακτηριστικά κινητά της τηλέφωνα με το QWERTY πληκτρολόγιο εξακολουθούν ακόμη και σήμερα να μνημονεύονται από τους βετεράνους της κινητής τηλεφωνίας. Αν και η BlackBerry μεσουράνησε στο προσκήνιο στα 00s, δεν κατάφερε να αντέξει στο πέρασμα του χρόνου, αλλά και στον ανταγωνισμό των Android και iPhones και έτσι πέρασε στη λήθη. Ωστόσο, το story της αν μη τι άλλο αποτελεί μια εξαιρετική «πρώτη ύλη» για να μεταφερθεί στον χώρο του κινηματογράφου.

    Η ταινία BlackBerry θα εξετάζει τις πράξεις και τις αποφάσεις των στελεχών της γνωστής εταιρείας που την οδήγησαν από το ζενίθ στο ναδίρ και αντίθετα με άλλα films που εστιάζουν στον κόσμο της τεχνολογίας (όπως είναι για παράδειγμα το Social Network ή το Steve Jobs) θα χαρακτηρίζεται από μια πιο ελαφριά (και κωμική) διάθεση. Για την ύπαρξη της είχαμε ενημερωθεί πριν από μερικούς μήνες, ωστόσο τώρα έφτασε η στιγμή για να παρακολουθήσουμε και το πρώτο trailer, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα καλύπτει πλήρως τη διάρκεια ζωής της γνωστής εταιρείας.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η ταινία BlackBerry βασίζεται στο βιβλίο του 2015: Losing the Signal: The Untold Story Behind the Extraordinary Rise and Spectacular Fall of BlackBerry των reporters Jacquie McNish & Sean Silcoff. Ρίξτε μια ματιά στο trailer, το οποίο σίγουρα θα σας κινήσει το ενδιαφέρον…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles