14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το video που “αποθεώνει” το Android Jelly Bean και τις επιδόσεις του στις φωνητικές εντολές

    To video που θα βρείτε στο τέλος του θέματος δείχνει ένα κινητό με τη νέα έκδοση του λειτουργικού Android, Jelly Bean (4.1), να πραγματοποιεί περισσότερες από 40 επιτυχημένες αναζητήσεις, βασισμένες σε φωνητικές εντολές.

    Ο δημιουργός του video, που χρησιμοποιεί στο Youtube το nick “JLeshere”, κάνει μία σειρά από δύσκολες ερωτήσεις στο Galaxy Nexus του, μεταξύ των οποίων και τα “Πρόκειται να βρέξει αύριο;” ή “Πότε είναι η γιορτή της μητέρας το 2014;”, στις οποίες το κινητό ανταποκρίνεται με επιτυχία.

    Δηλώνει ότι είναι fan της Google και ότι ο λόγος που δημιούργησε το video είναι για να δώσει έμφαση στις φωνητικές εντολές του κινητού, κάτι που η αμερικανική εταιρεία δεν ανέδειξε όσο θα έπρεπε, κατά τη γνώμη του, στη διάρκεια του Google I/O 2012.

    Δεν γνωρίζουμε αν το video έχει υποστεί κάποιου είδους μοντάζ, πάντως είναι εντυπωσιακό ως προς τον τρόπο που το Galaxy Nexus με ενσωματωμένο το Android Jelly Bean ανταποκρίνεται με επιτυχία στις ερωτήσεις του κατόχου του, αποτελώντας μία μεγάλη πρόκληση για το Siri, το σύστημα φωνητικών εντολών της Apple, το οποίο φαίνεται ότι αποκτά ένα σημαντικό ανταγωνιστή.

    Δείτε ολόκληρο το video, όμως, για να βγάλετε και εσείς τα συμπεράσματά σας από αυτό…

    Πηγή: Mashable

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles