18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το viral Pen-Pineapple-Apple-Pen (PPAP) πραγματοποιεί ρεκόρ Guinness!

    Εκτός εάν το τελευταίο χρονικό διάστημα ζούσατε σε μία σπηλιά, χωρίς ηλεκτρικό και Internet, μόνο έτσι δεν θα είχατε την παραμικρή ενημέρωση για την ύπαρξη του Ιάπωνα Piko-Taro και του τραγουδιού του Pen-Pineapple-Apple-Pen (ή εν συντομία PPAP). Το εν λόγω viral μουσικό κομμάτι που μοιάζει περισσότερο με γλωσσοδέτη και ένας Θεός ξέρει πως έγινε τόσο τεράστια επιτυχία στην Ασία, συνεχίζει στον “ένδοξο δρόμο” που βάδισαν το Gangnam Style και το Harlem Shake, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι η ροπή προς τη viral ιντερνετική χαζομάρα είναι απλώς ένα ακόμη… σημείο των καιρών.

    piko-taro-guiness-2

    Το PPAP του Piko-Taro κατάφερε να ξεπεράσει μέσα σε σχεδόν δύο μήνες τα 200 εκατομμύρια views στα διάφορα κανάλια του YouTube που ανέβηκε. Αυτή η μεγάλη επιτυχία το έκανε να πλασαριστεί στο αμερικανικό Billboard με τα 100 top μουσικά κομμάτια και για αυτό το λόγο το δημιούργημα του Piko-Taro πραγματοποίησε ένα μοναδικό ρεκόρ Guinness, καθώς αποτελεί το πιο σύντομο μουσικό κομμάτι στην ιστορία (η διάρκεια του δεν ξεπερνάει τα 45 δευτερόλεπτα), το οποίο κατάφερε να μπει στο αμερικανικό Billboard! Η αρμόδια επιτροπή των ρεκόρ Guinness βράβευσε τον εκκεντρικό δημιουργό του συγκεκριμένου τραγουδιού σε μία ειδική τελετή, με τον Piko-Taro να δηλώνει ευτυχισμένος για το επίτευγμα του και ότι θα εξακολουθήσει να κυκλοφορεί τραγούδια σαν το PPAP (μάλλον δεν θα γλιτώσουμε… εύκολα). Μάλιστα σε σχετική ερώτηση, ο Ιάπωνας performer τόνισε ότι δεν σχεδιάζει να διοργανώσει κάποια συναυλία, καθώς μάλλον κανείς δεν θα πλήρωνε για να τον ακούσει να τραγουδάει ένα κομμάτι που δεν διαρκεί παραπάνω από ένα λεπτό και εμείς δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε μαζί του! Εάν το αντέχετε μπορείτε να ακούσετε το PPAP πατώντας το Play στο video που ακολουθεί (με δική σας ευθύνη)…

    https://youtu.be/d9TpRfDdyU0

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles