18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    To WhatsApp τα «μαζεύει» για το θέμα του διαμοιρασμού των data των χρηστών του με το Facebook!

    Η είδηση που ήθελε το WhatsApp να εξετάζει τη δυνατότητα να μοιράζεται τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών του με το Facebook, μάλλον δεν άρεσε στην πλειονότητα της γνωστής εφαρμογής. Μάλιστα, πολλοί ήταν εκείνοι που την διέγραψαν για πάντα από το συσκευή τους και ύστερα και από την προτροπή του Elon Musk άρχισαν να πλημμυρίζουν το Signal και ακόμη περισσότερο το Telegram.

    Ήταν λογικό η προαναφερθείσα κίνηση των υπευθύνων του WhatsApp να σκορπίσει σύγχυση στους χρήστες της εφαρμογή, οι οποίοι μοιραία αποφάσισαν να μην αποδεχτούν τη νέα πολιτική. Από ότι φαίνεται, οι υπεύθυνοι του WhatsApp κατάλαβαν το λάθος τους και έτσι αποφάσισαν να καθυστερήσουν την αλλαγή αυτή στους όρους χρήσης, έτσι ώστε να μπορούν να αξιολογήσουν καλύτερα την κατάσταση. Για αυτό και το χρονικό διάστημα που απαιτείται για να αποδεχθεί ένας χρήστης της εφαρμογής τους νέους όρους χρήσης τοποθετείται χρονικά στα μέσα Μαΐου. Φυσικά από όλη  την αναμπουμπούλα που προκλήθηκε, το Telegram ήταν εκείνο που βγήκε… διπλά κερδισμένο, καθώς μέσα σε μόλις 72 ώρες, είδε τους εγγεγραμμένους χρήστες του να αυξάνονται κατά 25 εκατομμύρια!      

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles