20.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Το Wikipedia έπιασε τους στόχους χρηματοδότησης για φέτος

    Κάθε φορά που μπαίναμε για να διαβάσουμε κάτι στο Wikipedia, βλέπαμε τα περίφημα banners που ζητούσαν την οικονομική μας συμβολή για την συνέχιση της λειτουργίας αυτής της τράπεζας πληροφοριών, που είναι πολύτιμη για όλους μας.

    Η καμπάνια που ξεκίνησε στις 13 Νοεμβρίου για να συγκεντρωθούν τα αναγκαία κεφάλαια για την λειτουργία της Wikipedia και στα οποία συνείσφεραν γνωστοί και άγνωστοι, έληξε την 1η Ιανουαρίου. Το μη κερδοσκοπικό ίδρυμα που λειτουργεί την online εγκυκλοπαίδεια, κατόρθωσε να συγκεντρώσει 20 εκατομμύρια δολάρια μέσα από αυτή την καμπάνια, πράγμα που ήταν και ο στόχος του.

    Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την συγκέντρωση των απαραίτητων κεφαλαίων. Με προσφορές 5, 10, 20 δολαρίων στην πλειοψηφία τους, πολλοί από τα εκατομμύρια κόσμου που χρησιμοποιούν κάθε μέρα το Wikipedia, εξασφάλισαν την συνέχιση της λειτουργίας του.

    Την επίτευξη του στόχου των 20 εκατομμυρίων ανακοίνωσε με post η Sue Gardner, εκτελεστική διευθύντρια του μη κερδοσκοπικού ιδρύματος της Wikipedia, με το οποίο ευχαριστεί όλους όσους πρόσφεραν τον οβολό τους και διαβεβαιώνοντας πως το 5o πιο δημοφιλές website του κόσμου, θα συνεχίζει να ξοδεύει τα χρήματά μας εκεί που πρέπει: στην απρόσκοπτη λειτουργία του.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles