17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το WOW NOW, το πρώτο ψηφιακό γυναικείο περιοδικό υγείας και ομορφιάς για iPad, είναι εδώ!

    [δελτίο τύπου] Το WOW NOW (World of Women Now), το πρώτο ψηφιακό γυναικείο περιοδικό υγείας και ομορφιάς, είναι εδώ!

    mzl.garzxhri.480x480-75 mzl.ubtanbfr.480x480-75

    Πρόκειται για ένα νέο ψηφιακό περιοδικό, που διατίθεται δωρεάν αποκλειστικά στους κατόχους iPad και συγκεντρώνει όλες τις πτυχές του ιδανικού κόσμου των γυναικών, μέσω ενός πλούσιου, διαδραστικού περιεχομένου. Εμπνευστής του εγχειρήματος είναι ο Νίκος Μεταξωτός, MD, PhD, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο οποίος συντονίζει μια διεθνή ομάδα δημοσιογράφων και εξειδικευμένων συνεργατών από το χώρο της υγείας και της ομορφιάς.

    Στο πρώτο 24ωρο από την εμφάνισή του, το WOW NOW έγινε downloaded από χρήστες iPad σε 10 διαφορετικές χώρες εκτός της Ελλάδας, με κορυφαίες αγορές την Κίνα, την Αγγλία, την Αμερική, τη Ρωσία και τη Σαουδική Αραβία, ενώ κατέκτησε αμέσως την πρώτη θέση του ελληνικού newsstand. Μια εβδομάδα μετά το λανσάρισμά του (7 Απριλίου 2013) παραμένει ακλόνητο στην πρώτη θέση, έχοντας ξεπεράσει τις 81500 προβολές περιεχομένου μια εβδομάδα μετά το λανσάρισμα, και έχοντας συγκεντρώσει πέντε αστέρια από τους χρήστες στα ratings του app store (το μέγιστο δυνατό), καθώς και εξαιρετικά reviews.

    Το WOW NOW θα σας εντυπωσιάσει με την καινοτόμο, φρέσκια και δημιουργική προσέγγισή του. Είναι σχεδιασμένο με βάση τις πιο σύγχρονες τάσεις της τεχνολογίας και εμπλουτισμένο με animations, slide shows, image sequences, audio sounds και άλλα εφέ, όπως και οι κορυφαίοι τίτλοι ξένων ψηφιακών περιοδικών στον κόσμο.

    Το WOW NOW διατίθεται στα ελληνικά και στα αγγλικά εδώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles