17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το wristband που γίνεται… πορτοφόλι!

    Ας υποθέσουμε ότι γυρνάτε σπίτι το απόγευμα από τη δουλειά και πριν «χυθείτε» στον καναπέ, θέλετε να αθληθείτε ελαφρώς. Φοράτε ένα κοντό σορτσάκι, μια αμάνικη φανέλα, τα αθλητικά σας και είστε έτοιμοι να ξεχυθείτε στους δρόμους. Εεεπ, μια στιγμή! Τι θα πάρετε μαζί σας; Άντε το κινητό με ακουστικά για να τρέχετε υπό τους ήχους των αγαπημένων σας κομματιών (με ένα περιβραχιόνιο κάτι γίνεται) και τα κλειδιά του σπιτιού στο εσωτερικό της γροθιάς σας. Και από λεφτά; Σας έρχεται μια δίψα στον δρόμο, τι κάνετε; Παίρνετε ολόκληρο πορτοφόλι; Τα ψιλά μόνο (μιας και χοντρά δεν υπάρχουν); Αφού το σορτσάκι… δεν έχει τσέπες!

    Σκεπτόμενη το δράμα εκατομμυρίων φίλων του τζόκινγκ στο Αμέρικα, η εταιρεία Vitaband δημιούργησε ένα καινοτόμο και λειτουργικό προϊόν. Πρόκειται για ένα λαστιχένιο wristband (σαν τα κίτρινα «Live Strong» που κάποτε είχαν γίνει της μόδας), μόνο που μέσα του «έχωσαν» ένα τσιπάκι μίας χρεωστικής κάρτας της Bancorp. Έτσι, οι «δρομείς της πόλης» είναι σε θέση να μπουν σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα, να αρπάξουν ένα ισοτονικό, να «σκανάρουν» το wristband τους στο ταμείο και να φύγουν «κύριοι»«κυρίες»! Ούτε πορτοφόλια, ούτε μετρητά, ούτε ρέστα, ούτε τίποτα!

    Το ακόμα καλύτερο, είναι πως το wristband αυτό περιλαμβάνει ένα αρχείο δεδομένων με πληροφορίες για τον κάτοχό του όπως ονοματεπώνυμο και ιατρικό ιστορικό, λειτουργώντας έτσι και ως συσκευή ανίχνευσης σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά! Η Vitaband δεν προτίθεται να δημιουργήσει η ίδια κολεξιόν με ρούχα και αξεσουάρ βασισμένα στην τεχνολογία της. Αντίθετα, έχει αρχίσει ήδη τη διάθεση της τελευταίας σε τρίτες εταιρείες προκειμένου να την ενσωματώσουν εκείνες στα προϊόντα τους.

    Η δε επένδυση $50.000 το 2007 από τους ιδρυτές της Vitaband, Jason Brown και David Waxman, έχει αποφέρει περισσότερα από $750.000 και το νούμερο διαρκώς ανεβαίνει…

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles