17.5 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Το www.koubaras.com ξεκινά τη λειτουργία του και… σου δίνει λεφτά στο χέρι!

    Την επίσημη έναρξη λειτουργίας του www.koubaras.com ανακοινώνει σήμερα η ANIMAPPS ΑΕ στα πλαίσια της επέκτασης των υπηρεσιών που προσφέρει στον χώρο του on-line shopping.

    koubaras

    Μετά από ένα διάστημα εξοικείωσης του κοινού με τις δυνατότητες και το concept του www.koubaras.com που οδήγησε σε πάνω από 300.000 μοναδικές επισκέψεις μέσα σε λιγότερο από 20 ημέρες(!), η Ελληνική αγορά έχει πλέον τη δική της μηχανή αναζήτησης χαμηλότερης τιμής που… σκέφτεται το «πορτοφόλι» μας!

    Το www.koubaras.com εκτός από τον εντοπισμό των πιο προνομιακών τιμών για κάθε προϊόν, επιβραβεύει τον καταναλωτή με άμεση επιστροφή χρημάτων. Πως γίνεται αυτό; Απλά πληκτρολογείτε το προϊόν που αναζητάτε και ο www.koubaras.com θα κάνει για εσάς όλα τα υπόλοιπα. Όχι μόνο θα βρει το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά θα σας το προσφέρει στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς και επιπλέον θα σας επιστρέψει άμεσα μετρητά!

    Προσοχή: όχι πόντους, εκπτωτικά κουπόνια ή… εικονικά χρήματα, αλλά μετρητά σε Ευρώ τα οποία μπορείτε να παραλάβετε στο… σπίτι σας ταυτόχρονα με το προϊόν που αγοράσατε! Δεν θέλετε μετρητά; Κρατάτε τα χρήματα αυτόματα στον… κουμπαρά σας και τα «αυγατίζετε» με κάθε νέα αγορά για να τα χρησιμοποιήσετε σαν έκπτωση σε μελλοντική αγορά.

    Η εκκίνηση της νέας μηχανής αναζήτησης θα γίνει με μια καταπληκτική προσφορά στην οποία περιλαμβάνονται οι ναυαρχίδες των Smartphones (Apple iPhone, Samsung, Xiaomi κ.α.) στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς και με 5 ευρώ άμεση επιστροφή μετρητών.

    Αρχικά θα βρείτε πάνω από 40.000 προϊόντα Τεχνολογίας, Gadgets, Smartphones, Accessories, Είδη Σπιτιού, ενώ σύντομα θα συμπεριληφθούν κατηγορίες όπωςΜόδα, Υγεία, Ομορφιά, Ασφάλεια, Auto/moto.

    Και μην ξεχνάτε: Πριν από κάθε ηλεκτρονική αγορά… #psaxto στο www.koubaras.com!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles