18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Τομ Χάνκς: Αρνήθηκε πρόταση του Τζεφ Μπέζος να ταξιδέψει στο διάστημα

    Αρκετοί είναι αυτοί που θεωρούν ένα ταξίδι στο διάστημα το μεγαλύτερο όνειρο της ζωής τους και είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν αδρά, προκειμένου να το πραγματοποιήσουν. Όπως φαίνεται όμως, ο Τομ Χανκς δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία!

    Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι ο Τζεφ Μπέζος πρόσφερε στον Τομ Χάνκς την ευκαιρία να κάνει μια βόλτα στο διάστημα, όμως ο διάσημος ηθοποιός έπρεπε να καταβάλει και το ανάλογο αντίτιμο!

    Ο Χανκς επιβεβαίωσε σε τηλεοπτική του εμφάνιση στην εκπομπή “Jimmy Kimmel Live!” ότι ο Bezos του έκανε πράγματι τη συγκεκριμένη πρόταση, αλλά δεν ήταν δωρεάν. Ανέφερε μάλιστα στον παρουσιαστή: «Το ταξίδι στο διάστημα κοστίζει 28 εκατ. δολάρια ή κάτι τέτοιο. Είμαι καλά, Jimmy. Τα πηγαίνω καλά. Δεν είμαι όμως διατεθειμένος να πληρώσω 28 εκατ. δολάρια. Ξέρεις κάτι; Μπορούμε να ζήσουμε την εμπειρία του ταξιδιού στο διάστημα αυτή τη στιγμή». Ο ηθοποιός, που παρουσιάστηκε στην εκπομπή για την προώθηση της νέας του ταινίας «Finch», άρχισε να κουνά την καρέκλα του, μιμούμενος το ταρακούνημα ενός πυραύλου, λέγοντας το εξής: «Δε χρειάζεται να ξοδέψω 28 εκατ. δολάρια για να το κάνω αυτό».

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    Διαβάστε επίσης: Στις 5 Νοεμβρίου η Sci-Fi ταινία “Finch” με τον Tom Hanks-Δείτε το trailer (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles