15.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Tom Cruise: Έτοιμος να σκίσει τους αιθέρες στο Top Gun 3

    Το Top Gun: Maverick αποτέλεσε τεράστια επιτυχία το 2022. Η ταινία δράσης με πρωταγωνιστή τον Tom Cruise σημείωσε ρεκόρ εισπράξεων στο box office και απέσπασε μια υποψηφιότητα για την Καλύτερη Ταινία της χρονιάς. Τα σχέδια για ένα Top Gun 3 ήταν αναπόφευκτα και πρόσφατα δημοσιεύματα υποδηλώνουν ότι η Paramount προχωρά επίσημα στο τρίτο μέρος. Ο παραγωγός Jerry Bruckheimer μίλησε πρόσφατα σχετικά με την ταινία, αποκαλύπτοντας την αντίδραση του Cruise όταν άκουσε την ιδέα για τη νέα ιστορία.

    Τα καλά νέα είναι ότι τα σχέδια είναι ενεργά σε εξέλιξη, με τον σκηνοθέτη του Maverick, Joe Kosinski, να συνδέεται και πάλι για τη σκηνοθεσία. Όσον αφορά την αντίδραση του Cruise όταν άκουσε τα σχέδια της ιστορίας για το Top Gun 3, σύμφωνα με τον Bruckheimer, είπε:

    “Μου αρέσει πολύ αυτό”.

    Είναι αλήθεια ότι αυτή είναι μια πολύ σύντομη απάντηση και δεν μας δίνει πολλά στοιχεία. Ωστόσο, όταν πρόκειται για τη δημιουργία μιας ταινίας Top Gun, η έγκριση του Cruise είναι το άλφα και το ωμέγα. Το Top Gun: Maverick χρειάστηκε πάνω από 30 χρόνια για να πραγματοποιηθεί, επειδή ο αστέρας του Jerry Maguire δεν ήθελε να προχωρήσει μέχρις ότου το σενάριο ήταν ακριβώς όπως ήθελε. Ο Cruise είναι επίσης ένας μεγάλος παραγωγός στις ταινίες Top Gun, άρα η γνώμη του είναι απίστευτα σημαντική για το μέλλον της σειράς. Το να τον πείσουν να εγκρίνει τουλάχιστον την πρόταση της ιστορίας είναι ένα πολύ καλό σημάδι για ένα σενάριο που ενδεχομένως να ετοιμαστεί. Ακόμα και με αυτά τα καλά νέα, ενδέχεται να πάρει χρόνο πριν δούμε το Top Gun 3 στη μεγάλη οθόνη.

    Όπως δήλωσε ο Bruckheimer για την ταινία: Θα είναι ο Tom Cruise [στο κεντρικό ρόλο]. Ο Tom είναι εκπληκτικός. Περάσαμε χρόνο μαζί του. Έχουμε μια ιστορία. Ο Joe Kosinski είχε μια υπέροχη ιδέα για το σενάριο, και [ο Tom] είπε, “Μου αρέσει πολύ αυτό”, οπότε το αναπτύσσουμε. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει, επειδή ο Tom είναι τόσο απασχολημένος. Κάνει τώρα το Mission: Impossible κι έχει μια ταινία μετά από αυτό. Ελπίζουμε να έχουμε ένα σενάριο που αγαπάει και θα είμαστε πάλι στον αέρα.

    Ο Bruckheimer έχει δίκιο όταν λέει ότι το Mission: Impossible είναι μια τεράστια δέσμευση για τον Cruise, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Το Mission: Impossible- Dead Reckoning Part 1 αντιμετώπισε αρκετές καθυστερήσεις λόγω του COVID. Επιπλέον, το Mission: Impossible 8 έπρεπε να σταματήσει τα γυρίσματα λόγω των απεργιών ηθοποιών και συγγραφέων του 2023. Ως αποτέλεσμα, το M:I 8 έχει επίσης καθυστερήσει. Γενικά, οι ταινίες Mission είναι περίπλοκες παραγωγές και είναι αδύνατο ο Cruise να ασχολείται ταυτόχρονα με ένα Top Gun 3.

     

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles