14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Τόμπι Μαγκουάιρ: Το μεγάλο Τσάρλι Τσάπλιν θα υποδυθεί ο πρώην Spider-Man

    Λίγες προσωπικότητες στιγμάτισαν την ιστορία του κινηματογράφου με τον τρόπο που το έκανε ο Τσάρλι Τσάπλιν, γι’ αυτό πάντα η μεταφορά της ζωής του στη μεγάλη οθόνη παρουσιάζει αυξημένο ενδιαφέρον.

    Όπως έγινε πρόσφατα γνωστό, προσεχώς θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την ταινία του Ντέμιεν Σαζέλ «Babylon» που διαδραματίζεται κατά τη δεκαετία του 1920 και επικεντρώνεται στην προσαρμογή του Χόλιγουντ στον ομιλούντα κινηματογράφο.

    Πλέον έχουμε και το όνομα του ηθοποιού που θα υποδυθεί τον Τσάρλι Τσάπλιν. Είναι ο γνωστός Τόμπι Μαγκουάιρ, ο οποίος το 2002 έγινε παγκοσμίως γνωστός, πρωταγωνιστώντας στην ταινία Spider-Man και απέσπασε θερμά σχόλια για την ερμηνεία του στον κεντρικό ρόλο. Το 2003 υποδύθηκε το ρόλο του τζόκεϊ, Jonathan “Red” Pollard στην ταινία Το Μεγάλο Φαβορί, ενώ ένα χρόνο μετά επανέλαβε το ρόλο του στο Spider-Man 2 και το 2007 βγήκε και το δεύτερο sequel, το Spider-Man 3.

    O γνωστός ηθοποιός είχε περάσει από ακρόαση και επιλέχθηκε για το ρόλο. Μαζί με τον Μαγκουάιρ στο καστ είναι μεταξύ άλλων ο Μπραντ Πιτ, ο οποίος υποδύεται τον ηθοποιό, σεναριογράφο και σκηνοθέτη, Τζον Γκίλμπερτ και η Μάργκοτ Ρόμπι, η οποία ενσαρκώνει την ηθοποιό Κλάρα Μπόου.

    Διαβάστε επίσης:

    Νέα κινηματογραφική συνάντηση για Τζωρτζ Κλούνεϊ και Τζούλια Ρόμπερτς

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles