21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Tooristas.com. Η διαδικτυακή εφαρμογή που σας ταξιδεύει στις Κυκλάδες

    Η διαδικτυακή τουριστική εφαρμογή Tooristas.com βρίσκεται σε λειτουργία και είναι έτοιμη να σας ταξιδέψει σε 3 πανέμορφους Κυκλαδίτικους προορισμούς.

    tooristas

    Έχει σαν στόχο να δημιουργήσει ένα one-stop shop για δραστηριότητες και εκδηλώσεις (events & activities) σε τουριστικούς προορισμούς.

    Δεδομένου ότι η ανεύρεση τουριστικού προορισμού για τους σύγχρονους ταξιδιώτες ξεκινάει και ολοκληρώνεται στο Διαδίκτυο και εφόσον αυτή πλέον δεν περιορίζεται μόνο στον εντοπισμό βασικών υπηρεσιών (π.χ. διαμονή, φαγητό), ο Tooristas.com φιλοδοξεί να γίνει μία ολοκληρωμένη ψηφιακή πλατφόρμα παροχής προσωποποιημένων υπηρεσιών, εστιασμένων στην αναζήτηση μοναδικών και πρωτότυπων εμπειριών (events & activities).

    Ο ταξιδιώτης μέσα από την εφαρμογή Tooristas.com μπορεί αφενός μεν να οργανώσει τις διακοπές του με βάση τα δικά του ενδιαφέροντα, και αφετέρου μπορεί ενώ βρίσκεται στον τουριστικό προορισμό να έχει τον πιο πλήρη ηλεκτρονικό ταξιδιωτικό «σύντροφο» μαζί του.

    Στην παρούσα φάση ο Tooristas.com σας “ταξιδεύει” σε τρία πανέμορφα νησιά των Κυκλάδων, τη Σίφνο, τη Σέριφο και τη Φολέγανδρο, ενώ αναμένεται σύντομα να σας «γνωρίσει» και την Κίμωλο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles