23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Top Gun Maverick: Εκλάπη σπάνιο αντίγραφο του σεναρίου

    Η πανδημία ανέτρεψε αρκετά στη βιομηχανία του θεάματος, με αποτέλεσμα πολλές πρεμιέρες να πάρουν αναβολή. Μια από τις ταινίες που μεταφέρθηκε για … αργότερα, ήταν και το «Top Gun: Maverick» που αναβλήθηκε για το 2022 λόγω της παραλλαγής Covid-19 Delta.

     

    Στις 27 Μαΐου 2022 το «Top Gun: Maverick» στους κινηματογράφους

    Πιο αναλυτικά, η ταινία είχε προγραμματιστεί να αρχίσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους στις 19 Νοεμβρίου 2021. Σύμφωνα όμως με την πρόσφατη ανακοίνωση, θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαΐου 2022. Την ίδια στιγμή ένα σπάνιο αντίγραφο του σεναρίου της ταινίας «Top Gun: Maverick» εκλάπη μαζί με το αυτοκίνητο του σωματοφύλακα του Τομ Κρουζ.

    Άφαντο το σενάριο και οι αποσκευές

    Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, ο Τομ Κρουζ διαμένει αυτό το χρονικό διάστημα στο Μπέρμιγχαμ, όπου είναι σε εξέλιξη τα γυρίσματα του «Mission: Impossible 7». Το αυτοκίνητο που ανήκει στον σωματοφύλακα του ηθοποιού – μία BMW αξίας 100.000 αγγλικών λιρών – κλάπηκε την περασμένη εβδομάδα.

    Μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχε ένα από τα λίγα αντίγραφα του σεναρίου της ταινίας «Top Gun: Maverick». Μαζί, φυσικά, με τις αποσκευές του Τομ Κρουζ αξίας χιλιάδων αγγλικών λιρών. Ο Τομ Κρουζ χρησιμοποιούσε το αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις του. Η αστυνομία το εντόπισε επειδή ήταν εξοπλισμένο με ηλεκτρονική συσκευή παρακολούθησης, αλλά όλες οι αποσκευές είχαν εξαφανιστεί.

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles