17.8 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
More

    Top στέλεχος της Rockstar αποχωρεί πριν την επίσημη ανακοίνωση του GTA 6

    Παρά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το Grand Theft Auto 5 (θεωρείται σε μεγάλο βαθμό ένα από τα καλύτερα βιντεοπαιχνίδια όλων των εποχών), οι fans αναμένουν ότι η επόμενη προσθήκη στη σειρά θα είναι ακόμα καλύτερη, καθώς χρειάστηκε να περιμένουν σχεδόν μια δεκαετία από την επίσημη κυκλοφορία του προκατόχου του.

    Κι ενώ οι περισσότεροι αναμένουν με αγωνία μια αποκάλυψη ή τουλάχιστον ένα teaser για το Grand Theft Auto VI, μια είδηση «βόμβα» έσκασε τις τελευταίες ώρες.

    Αντί για τα νέα που ήλπιζαν να ακούσουν οι θαυμαστές, πληροφορήσθηκαν ότι ο Michael Unsworth,  Vice President of Writing της Rockstar Games, αποχωρεί ξαφνικά από την εταιρεία. Μετά την ένταξή του στο στούντιο το 2007, πέρασε πάνω από 16 χρόνια στη Rockstar Games ως δημιουργικός επικεφαλής δουλεύοντας σε “μερικά από τα πιο αναγνωρισμένα και εμπορικά επιτυχημένα franchise βιντεοπαιχνιδιών όλων των εποχών”, σύμφωνα με το LinkedIn του.  Η καρτέλα εργασιακής εμπειρίας του στο LinkedIn ανέφερε κάποτε ότι εργάστηκε στη Rockstar από το 2007 έως σήμερα, αλλά τώρα δείχνει ότι ο χρόνος του στην εταιρεία τελείωσε το 2023.

    Ξεκινώντας ως Senior Creative Writer, ο Unsworth αναρριχήθηκε εντός της Rockstar, όπου το 2021 προήχθη σε Αντιπρόεδρο Γραφής στην εταιρεία.  Συγκεκριμένα, πέρασε χρόνο δουλεύοντας τόσο στο Red Dead Redemption όσο και στο Red Dead Redemption II, καθώς και στα Grand Theft Auto IV και V.  Όχι μόνο αυτό, αλλά εργάστηκε επίσης στο εξαιρετικά επιτυχημένο Max Payne 3, καθώς και στο LA Noire κατά τη διάρκεια του χρόνου του στη Rockstar.

    Ενώ η αποχώρησή του δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί επίσημα από το στούντιο, αποτελεί έκπληξη για πολλούς θαυμαστές, καθώς φαίνεται ότι η αποκάλυψη του Grand Theft Auto VI είναι προ των πυλών. Το παιχνίδι φημολογείται ότι είναι ένα από τα πιο ακριβά παιχνίδια όλων των εποχών.

    Διαβάστε επίσης:

    ΦΗΜΗ: Προσεχώς expansion για το God of War: Ragnarok

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles