17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Τώρα μπορείς να κάνεις dual-boot πολλαπλών ROMs στο Galaxy Note 8 σου!

    Μόλις πριν από λίγες ημέρες, διαπιστώσαμε στο XDA Developers, έναν πολύ ενδιαφέροντα οδηγό. Πρόκειται για ένα Dualboot project για το Galaxy Note 8. Αφορά συσκευές που έρχονται με Exynos επεξεργαστή και στην ουσία σου επιτρέπει να εγκαταστήσεις πολλές ROMs στη συσκευή σου. Λειτουργεί με patching των scripts εγκατάστασης της δευτερεύουσας ROM και του boot image για να μπορέσεις να φορτώσεις τα αρχεία της ROM από μια δευτερεύουσα θέση (/system/multiboot, /cache/multiboot, και /data/multiboot). Εξαιτίας του τρόπου υλοποίησής του, δεν είναι απαραίτητες αλλαγές στην πρωτεύουσα ROM.

    dual-boot

    Ο λόγος για το DualBootPatcher, που είναι ένα ανοικτού κώδικα app που επιτρέπει την εγκατάσταση πολλών ROMs σε μια και μόνο Android συσκευή. Λειτουργεί άψογα με τον τρέχοντα κώδικα και δεν απαιτείται κάποια τροποποίηση στη ROM προκειμένου να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την διαδικασία. Σύμφωνα με το XDA Developers αυτή τη στιγμή υπάρχουν 250+ υποστηριζόμενες συσκευές και οι διάφορες εκδόσεις αυτών.

    Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο θέμα που έχει ανοίξει στο XDA Developers, όπου περιγράφει αναλυτικά την διαδικασία. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι το app δεν περιλαμβάνει μόνο υποστήριξη για το Note 8, αντίθετα μπορεί να γίνει με πολλές συσκευές. Για να δεις την πλήρη λίστα των συσκευών που υποστηρίζονται μπορείς να απευθυνθείς στην ιστοσελίδα που έχει δημιουργηθεί για αυτό, από όπου μπορείς και να το κατεβάσεις.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles