20.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Η Toshiba ετοιμάζει laptops με ειδικό button που θα ενεργοποιεί την Cortana!

    Όπως ήδη θα γνωρίζετε η εικονική βοηθός Cortana αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά των Windows 10, τα οποία θα ντεμπουτάρουν επίσημα στις 29 Ιουλίου. Έτσι λοιπόν, οι users που αγάπησαν την Cortana στα smartphone τους, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα την λατρέψουν και στα computer τους. Η Toshiba βλέποντας την μεγάλη απήχηση που έχει η A.I βοηθός της Microsoft στο καταναλωτικό κοινό αποφάσισε να προσφέρει μεγαλύτερη ευκολία χρήσης στα μελλοντικά της laptop προσθέτοντας ένα dedicated button, το οποίο θα ενεργοποιεί την Cortana!

    cortana-windows-phone-halo-640x480

    Σύμφωνα με το σχεδιαστικό team της Toshiba, το εν λόγω physical button θα βρίσκεται στην άνω αριστερή μεριά των νέων Windows 10 laptop της κοντά στα πλήκτρα ελέγχου, γεγονός που θα επιτρέπει τους users να ενεργοποιούν την εικονική βοηθό με χαρακτηριστική ευκολία όποτε το επιθυμούν. Χωρίς αμφιβολία, η συγκεκριμένη κίνηση είναι αρκετά έξυπνη και προσθέτει πόντους στη λειτουργικότητα και στην ευκολία χρήσης των Windows 10, ενώ δεν αποκλείεται και άλλες εταιρείες να μιμηθούν το παράδειγμα της Toshiba, προσθέτοντας τα δικά τους Cortana buttons στους υπολογιστές τους, τα οποία είναι βέβαιο ότι θα κάνουν πιο εύκολη τη ζωή των users. Ανυπομονούμε λοιπόν να δούμε τα νέα Windows 10  laptops τόσο από την Toshiba όσο και από τους υπόλοιπους μεγάλους κατασκευαστές…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles