16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Toshiba Satellite Radius 14. Συσκευή all-round επιδόσεων για κάθε σενάριο (IFA 2015)

    Η Toshiba παρουσίασε στην IFA 2015 τον Satellite Radius 14, ένα συνδυασμό ποικιλίας, επιδόσεων και στυλ σε μία συμπαγή 5-σε-1 συσκευή. Διαθέτοντας έως 6ης γενιάς επεξεργαστές Intel Core κι έχοντας τελειοποιηθεί για χρήση Windows 10, ο Satellite Radius 14 επαρκεί για να καλύψει τις ανάγκες χρήσης επαγγελματιών, μαθητών και της καθημερινότητας. Με την προσθήκη ψυχαγωγικών λειτουργιών, ο Satellite Radius 14 είναι η ιδανική συσκευή all-round επιδόσεων.

    Sat_Radius14_L40W-C_09_Aug15_Win10screen

    Πλήρης ευελιξία

    Ο Satellite Radius 14 έχει σχεδιαστεί να αντέχει ακόμη και το lifestyle με ξέφρενους ρυθμούς, αφού προσαρμόζεται γρήγορα και εύκολα με οθόνη περιστροφής 360 μοιρών σε πέντε διαφορετικούς τρόπους χρήσης – laptop, tablet, tabletop, presentation και audience. Από την εργασία σε laptop mode μέχρι την παρουσίαση σε presentation mode, ή την ψυχαγωγία σε audience mode, η 10-δακτύλων multi-touch οθόνη του Satellite Radius 14 προσφέρει μία πρωτοποριακή, interactive εμπειρία χρήσης. Όλα τα παραπάνω γίνονται με στυλ σε εξαιρετικά λεπτό μαύρο φινίρισμα με εσωτερικό design brushed αλουμινίου και οπίσθια φωτιζόμενο πληκτρολόγιο πλακιδίων εκτός πλαισίου.

    Engaging ψυχαγωγία

    Η οθόνη 14” προσφέρει μοναδική φωτεινότητα σε ανάλυση HD resolution με επικάλυψη ανθεκτική στα αποτυπώματα και εύκολο καθαρισμό, που διασφαλίζει την καθαριότητα του περιεχομένου. Όταν χρησιμοποιείται για ψυχαγωγία, ο Satellite Radius 14 προσφέρει καθαρό, κρυστάλλινο ήχο από τα ενσωματωμένα harman kardon ηχεία με τεχνολογία ενίσχυσης ήχου DTS Sound, που εμπλουτίζει την εμπειρία της μουσικής ή της ταινίας. Επιπροσθέτως,  η τεχνολογία Bluetooth Link επιτρέπει ασύρματη σύνδεση με εξωτερικές συσκευές για να αναπαράγετε μουσική από τα ηχεία του Satellite Radius 14 μέσω smartphone, tablet ή άλλης συσκευής συμβατής με Bluetooth.

    Επιδόσεις που διαρκούν

    Η εντυπωσιακή διάρκεια μπαταρίας έως 10 ώρες επιτρέπει στους χρήστες να αλλλάζουν τρόπους λειτουργίας για μία ολόκληρη μέρα εργασίας και ακόμη περισσότερο  χωρίς φόρτιση. Η επιλογή έως 6ης γενιάς νέων Intel Core επξεργαστών διασφαλίζει premium επιδόσεις με πρωτοποριακά γραφικά και εκπληκτικό βίντεο, αξιοποιώντας πλήρως τα Windows 10, ενώ οι επεξεργαστές AMD Quad-Core διασφαλίζουν μόνιμες επιδόσεις ανεξαρτήτως task. Για επιπλέον ενίσχυση, η προαιρετική υποστήριξη SSD του Satellite Radius 14 προσφέρει ταχύτερο χρόνο boot και γρήγορη πρόσβαση σε βασικά αρχεία, καθώς επίσης και μειωμένη κατανάλωση ενέργειας.

    Έχοντας σχεδιαστεί για τα Windows 10, ο Satellite Radius 14 περιλαμβάνει πλήκτρο γρήγορης πρόσβασης και ενεργοποίηση φωνής για Cortana καθώς επίσης multi-directional διπλά μικρόφωνα για καθαρότητα ακόμη και σε θορυβώδη περιβάλλοντα. Η προσθήκη Continuum επιτρέπει την ομαλή μετάβαση σε περιεχόμενο και εφαρμογές όταν αλλάζετε την κατάσταση του Satellite Radius 14 από desktop σε tablet.

    Υψηλή συνδεσιμότητα

    Ο Satellite Radius 14 προεσφέρει διευρυμένες επιλογές συνδεσιμότητας για να μοιράζεστε περιεχόμενο και να έχετε πρόσβαση σε εξωτερικά αρχεία. Μια θύρα HDMI με Ultra HD 4K output επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται το περιεχόμενο της οθόνης τους σε εκπληκτική καθαρότητα μέσω συμβατών τηλεοράσεων ενώ διατίθεται Intel WiDi για ασύρματη διανομή περιεχομένου. Τρεις θύρες USB, η μία με Sleep & Charge, περιλαμβάνονται για γρήγορη μεταφορά αρχείων, ενώ η γρήγορη πρόσβαση στο Internet ενισχύεται με Intel Dual Band Wireless AC.

    Ο Toshiba Satellite Radius 14 θα είναι διαθέσιμος το τέταρτο τρίμηνο του 2015.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles