15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Toughbook A3: Ένα rugged tablet που δεν καταστρέφεται με τίποτα!

    Η Panasonic εδώ και χρόνια κυκλοφορεί μια πολύ ιδιαίτερη σειρά από tablet που εντάσσονται στην ενισχυμένη και υπερανθεκτική rugged κατηγορία (κοινώς είναι.. άφθαρτα). Πρόσφατα η σειρά Toughbook (όνομα και πράγμα) απέκτησε το νέο μέλος της, το οποίο πρόκειται για το A3, ένα Android tablet, το οποίο όπως μπορείτε να φανταστείτε είναι γεννημένο για τα… δύσκολα και απευθύνεται όπως μπορείτε να φανταστείτε σε ένα πολύ ειδικό κοινό, όπως είναι για παράδειγμα στρατιωτικό και υγειονομικό προσωπικό και άλλες κατηγορίες επαγγελματιών που αναζητούν ένα tablet που σχεδιάστηκε για να αντέχει στα… πάντα.

    Διαθέτοντας LCD οθόνη στις 10.1 ίντσες (ανάλυση 1920×1200 pixels) με 800 nits φωτεινότητας, έρχεται με εναλλάξιμες μπαταρίες, stylus, dual-SIM, αλλά και κανονικές USB-A και USB Type-C ports. Φυσικά όταν έρχεται η συζήτηση στο θέμα της αντοχής, εδώ το Toughbook A3 σίγουρα μπορεί να καλύψει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς, καθώς έρχεται με πιστοποίηση IP65, αντοχή στη σκόνη, ενώ συμφωνεί με το MIL-STD-810H πρότυπο αντοχής. Επιπλέον, διαθέτει και ειδικό software, όπως είναι για παράδειγμα το Panasonic Compass, το οποίο προσφέρει μια σειρά από εργαλεία διαχείρισης, ενώ στο εσωτερικό του βρίσκεται ένα Snapdragon 660 chipset, με 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου (που μπορούν να επεκταθούν μέσω της θύρας microSD). Όσον αφορά το λειτουργικό του σύστημα, το Toughbook A3 έρχεται με Android 9 Pie, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η αυτονομία του εάν χρησιμοποιηθούν οι ειδικές μπαταρίες της Panasonic μπορείτε να φτάσει ακόμη και τις 15 ώρες με μία μόνο φόρτιση.

    Η Panasonic πρόκειται να το κυκλοφορήσει στην αγορά της Βρετανίας μέσα στον Αύγουστο και φυσικά δεν είναι και ιδιαιτέρως φτηνό, καθώς στοιχίζει κοντά στα… 1300 ευρώ! Ωστόσο, δεν γίνεται να μην το θαυμάσεις για την αντοχή του!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles