23.5 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
More

    Τραγικός θάνατος για gamer μετά από 5 νύχτες συνεχόμενου streaming

    Το streaming αποτελεί πλέον τον ακρογωνιαίο λίθο για την κοινότητα των gamers. Σε κάποιες περιπτώσεις όμως η εξάντληση από την προσπάθεια να τηρηθεί το πρόγραμμα του streaming μπορεί να οδηγήσει σε… τραγωδία.

    Αυτό συνέβη στην περίπτωση ενός 24χρονου Κινέζου streamer, που ανακαλύφθηκε από τους συγκατοίκους του αναίσθητος, μετά από υπερβολικό streaming. Παρά τις προσπάθειες των τραυματιοφορέων που τον παρέλαβαν, ο streamer Li Hao έχασε τη ζωή του λίγο αργότερα στο νοσοκομείο.

    Πολλά κινεζικά ειδησεογραφικά πρακτορεία αναφέρουν ότι ο Li έκανε streaming για πέντε συνεχόμενες νύχτες, προκειμένου να εκπληρώσει το συμβόλαιό του.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Li εργαζόταν για την εταιρεία μέσων ενημέρωσης Henan Qinyi Culture and Media Co. ως streamer, δουλεύοντας ατελείωτες ώρες για να φτάσει το στόχο των 240 ωρών streaming σε μόλις 26 ημέρες. Και όλα αυτά για το ελάχιστο ποσό των 3.000 yuan, το οποίο αντιστοιχεί περίπου σε 420 ευρώ.

    Ο παίκτης έκανε streaming από τις 9 μ.μ. έως τις 6 π.μ. κάθε βράδυ μεταξύ 5 και 10 Νοεμβρίου. Την τελευταία ημέρα τον βρήκαν οι φίλοι του. Παρά το προφανές γεγονός ότι το πρόγραμμα είναι απίστευτα απαιτητικό, η Henan Qinyi αρνήθηκε οποιαδήποτε ευθύνη για το θάνατο του Li, λέγοντας: «Παρέχουμε την τοποθεσία και παίρνουμε μια προμήθεια από τα tips του. Είναι απλώς μια απλή συνεργασία».

    Διαβάστε επίσης:

    Διαρροή: Το Diablo 4 θα αποκτήσει DLC που κοστίζει 100 δολάρια (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles