11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Train to Busan: Το Κορεάτικο zombie φιλμ που όλο το Χόλιγουντ θέλει να αγοράσει τα δικαιώματά του

    Είχε κάνει εδώ και λίγο καιρό την εμφάνισή του στην Ασιατική χώρα με τα πρώτα δείγματα από το box office να είναι άκρως ενθαρρυντικά. Μικρός ο κινηματογραφικός κόσμος, τα νέα ταξίδεψαν γρήγορα στην άλλη άκρη της γης και στη Μέκκα του σινεμά. Αυτό που περίμεναν πλέον οι μεγαλοπαραγωγοί ήταν να δουν και με τα μάτια τους το Train to Busan στη μεγάλη οθόνη. Αυτό έγινε στο φετινό Fantasia Fest με όλους να συμπεραίνουν πως το zombie genre όχι μόνο δεν έχει κουράσει, αλλά έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του.

    Train to Busan

    Hollywood’s 20th Century Fox και Sony Pictures κονταροχτυπιούνται ήδη για το ποιος θα αγοράσει τα δικαιώματα του remake, από κοντά παλεύουν τα Γαλλικά GaumontCanal Plus και EuropaCorp, ενώ μέρα με τη μέρα προστίθενται και άλλοι υποψήφιοι μνηστήρες. Το story της ταινίας που σκηνοθετεί ο Sang-ho Yeon στο πρώτο του live action φιλμ δεν θα μπορούσε να είναι πιο απλό.
    Ένας πατέρας και η 7χρονη κόρη του ανεβαίνουν στο τρένο για να κάνουν ένα ταξίδι μέχρι την πρώην γυναίκα του και μητέρα της μικρής. Δυστυχώς αυτό θα το κάνουν την ώρα που ξεσπά μία zombie επιδημία, με έναν από τους “δαγκωμένους” να επιβιβάζεται τελευταία στιγμή στο τρένο. Ε, από εκείνη την στιγμή επικρατεί ένας χαμός με τα zombie να κινούνται με ταχύτητες World War Z και να φτιάχνουν ολόκληρες αλυσίδες. Θα το έχουμε στα υπόψη το Train to Busan…

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles