23.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Train to Busan: Το zombie φιλμ της χρονιάς απέκτησε sequel!

    Είναι μία από τις ταινίες που περιμένουμε πως και πως να δούμε στις φετινές Νύχτες Πρεμιέρας, η πρώτη Κορεατική παραγωγή που ξεπέρασε τα 10 εκατομμύρια θεατές στην ασιατική χώρα, αυτή που έχει τρελάνει κόσμο στα φεστιβάλ που έχει προβληθεί. Και ναι, ήταν θέμα χρόνου να αποκτήσει sequel! 

    train-to-busan-sequel-confirmed-1

    Στην ταινία είχαμε αναφερθεί πριν από λίγο καιρό για το σχετικό χαμό που έχει προκαλέσει από την ημέρα που προβλήθηκε στις Κάννες στις 13 Μαίου και το μεγάλο ενδιαφέρον που έχει δείξει το Hollywood. Η zombie αποκάλυψη λοιπόν που σκηνοθετεί ο Yeon Sang-ho θα αποκτήσει και συνέχεια όπως έκανε γνωστό ένας από τους πρωταγωνιστές του φιλμ, Gong Yoo, στο Twitter.

    https://twitter.com/ActorGongYoo/status/775523931025387524

    Ο σκηνοθέτης έχει αφήσει να εννοηθεί πως για το sequel παίζουν δύο σενάρια. Είτε θα ακολουθήσει το ίδιο μοτίβο -ιός, τρένο, κυνηγητό με ορδές τεράτων κλπ.- είτε θα αλλάξει το concept και το story αυτή τη φορά θα ειπωθεί από την πλευρά των zombie. Όσο για τη μεγάλη κόντρα των μεγάλων στούντιο για το ποιο θα αναλάβει να γυρίζει την αμερικανική version, αυτή συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό ανάμεσα σε Sony Pictures και 20th Century Fox και μένει να δούμε ποιος θα είναι ο τελικός νικητής.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles