21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Τράβηξε την «πρίζα» των online servers σε 91 παιχνίδια η Ubisoft

    Αν ανήκεις στην κατηγορία των gamers που σχεδίαζαν μια νοσταλγική βραδιά με τη «σφραγίδα» της Ubisoft, μάλλον ήρθε η ώρα να απογοητευτείς, αφού, όπως έγινε γνωστό, η εταιρεία τράβηξε την «πρίζα» των online servers 91 παιχνιδιών της.
    Πολλά από αυτά είναι σχεδόν…αρχαία ή εκδόσεις παλιών πλατφόρμων, όπως για παράδειγμα το Assassin’s Creed: Brotherhood. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια παιχνίδια που μπορείς ακόμα να παίξεις με το υπάρχον hardware και αξίζουν μια επίσκεψη σήμερα.

    Χωρίς κάποια προηγούμενη προειδοποίηση, τα πρώτα 2 Far Cry έχουν χάσει την online υποστήριξη για PC, ενώ το Blood Dragon δε συνδέεται σε PC, PS3 και Xbox 360.
    Άλλοι κλασικοί τίτλοι που θα χάσεις είναι τα Beyond Good & Evil, Ghost Recon, πολλά Just Dance παιχνίδια, τα multiple παιχνίδια Rainbow Six Vegas, παλαιότεροι Settlers τίτλοι, δύο πρόσφατα Rayman και κυκλοφορίες Splinter Cell, όπως τα Chaos Theory και Conviction.

    Διαβάστε επίσης:

    Diablo Immortal: Χαράς Ευαγγέλια για τους fans, κυκλοφορεί και στα PC!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles