17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Trees for Cars. Γνωρίστε την mobile εφαρμογή που έφτιαξε ένας άστεγος

    To Trees for Cars είναι μία mobile app, με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος, ωθώντας τους χρήστες να αξιοποιούν το carpooling για τις μετακινήσεις τους. Το ιδιαίτερο στην περίπτωσή της, ωστόσο, είναι ότι πρόκειται για μία εφαρμογή, την οποία έχει αναπτύξει ένας άστεγος, μετά από μόλις 16 εβδομάδες μαθήματα coding.

    trees-for-cars

    Ο Leo Grand είχε την ατυχία να μένει στο δρόμο από το 2011, όταν έχασε τη δουλειά του, φαίνεται όμως ότι δεν το έβαλε κάτω… Με τη βοήθεια ενός νεαρού προγραμματιστή, του Patrick McConlogue, έκανε μαθήματα κωδικοποίησης για μερικούς μήνες, επιτυγχάνοντας τελικά να δημιουργήσει τη δική του εφαρμογή.

    Κι όλα αυτά με ένα Samsung Chromebook που του αγόρασε ο “ευεργέτης” του, το οποίο φορτίζει μετά από άδεια του θυρωρού στη διπλανή πολυκατοικία.

    Το Trees for Cars βρίσκεται τώρα τόσο στο Apple όσο και στο Google Play Store, έναντι 0.99 δολαρίων. Όλα τα χρήματα θα πάνε στον Grand, ο οποίος σημειώνει ότι θέλει να τα χρησιμοποιήσει για να συνεχίσει τις σπουδές του στον προγραμματισμό. Πραγματικά άξιος θαυμασμού.
    signup.treesforcars.com

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles