21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Τρεις και ο… κούκος στη φετινή Ε3! Εκτός έκθεσης Ubisoft και SEGA

    Από το 1995, η Electronics Entertainment Expo, ευρέως γνωστή ως Ε3, αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες σκηνές για τη βιομηχανία του gaming. Για χρόνια, μεγάλοι «παίκτες» όπως οι Microsoft, Nintendo, Sony, Electronic Arts κ.α. έδιναν το «παρών» στο show, προχωρώντας σε σημαντικές ανακοινώσεις. Παρόλα αυτά, το μέλλον της έκθεσης φαντάζει δυσοίωνο!

    Εξαιτίας της πανδημίας, η E3 του 2020 ακυρώθηκε, με αποτέλεσμα πολλές εταιρείες να πραγματοποίησαν τις βασικές ανακοινώσεις, οργανώνοντας δικά τους events. Το 2021 το show πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά και το 2022 ακυρώθηκε γι’ ακόμα μια φορά. Όσον αφορά την Ε3 του 2023, η λίστα των εκθετών που θα λάμψουν δια της απουσίας τους όλο και μεγαλώνει.

    Πιο συγκεκριμένα, το Φεβρουάριο, η Sony (η οποία δε συμμετέχει από το 2018), το Xbox και η Nintendo ανακοίνωσαν ότι δε θα παρευρεθούν στο show. Αυτή την εβδομάδα έσκασε ακόμη μια «βόμβα», καθώς η Ubisoft αποφάσισε ότι θα κάνει… skip την Ε3 και θα οργανώσει επίσης το δικό της event. H E3 2023 είναι προγραμματισμένη να λάβει χώρα μεταξύ 13 και 16 Ιουνίου, ενώ το Ubisoft Forward θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουνίου.

    Με βάση τις τελευταίες εξελίξεις, το ενδεχόμενο ακύρωσης της E3 2023 είναι πλέον πολύ πιθανό. Εκτός από τη Ubisoft, SEGA και Level Infinite έχουν ανακοινώσει επίσης ότι δεν θα παραβρεθούν.

    Διαβάστε επίσης:

    https://www.digitallife.gr/tekken-8-epistrefei-charaktiras-ekpliksi-meta-apo-mia-dekatetia-47470

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles