20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Τρεις μήνες δωρεάν Apple TV+ με την αγορά LG SMART τηλεοράσεων!

    Η LG Electronics (LG) δίνει τη δυνατότητα κινηματογραφικής θέασης μέσα από την απίστευτα ευκρινή εικόνα των LG Smart τηλεοράσεων, που περιλαμβάνονται στη νέα προωθητική της ενέργεια. Συγκεκριμένα, αγοράζοντας μία LG SMART 4K & 8K τηλεόραση από τις 15 Νοεμβρίου 2021 έως τις 13 Φεβρουαρίου του 2022, η εταιρεία προσφέρει 3 μήνες δωρεάν Apple TV. Η πρoσφορά, που τρέχει σε περισσότερες από 80 χώρες, αφορά όλες τις τηλεοράσεις LG 8K & 4K και συγκεκριμένα τα μοντέλα από το 2016 έως και το 2021.[1]

    Η LG προσφέρει μέσω της νέας προωθητικής ενέργειας τρεις μήνες δωρεάν Apple TV+

    Οι LG OLED τηλεοράσεις με την τεχνολογία αυτοφωτιζόμενων pixel, παρέχουν εξαιρετικό ρεαλισμό και μοναδική ποιότητα εικόνας. Με απόδοση που αγγίζει την τελειότητα, οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν το περιεχόμενο, όπως ακριβώς τα εμπνεύστηκε ο δημιουργός. Παράλληλα, ο λιτός σχεδιασμός τους, τις κάνει να μοιάζουν με έργα τέχνης, ομορφαίνοντας κάθε χώρο. Οι συγκεκριμένες τηλεοράσεις διαθέτουν επίσης το FILMMAKER MODE™, που απενεργοποιεί την εξομάλυνση της κίνησης, διατηρώντας τις αρχικές διαστάσεις, τα χρώματα και τους ρυθμούς καρέ, προσφέροντας μια κινηματογραφική εμπειρία θέασης.

    Επιπλέον, αποτελούν ιδανική επιλογή για τους gamers, καθώς διαθέτουν την τεχνολογία Game Optimizer, για άψογα γραφικά που προσαρμόζουν αυτόματα την εικόνα στο εκάστοτε παιχνίδι. Τέλος με την πρόσβαση στο Apple TV+, οι θεατές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε χιλιάδες προγράμματα για κάθε προτίμηση.

    Όροι και προϋποθέσεις της προωθητικής ενέργειας στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.lg.com/gr.

    [1]Η προσφορά τρίμηνης περιόδου δοκιμαστικής συνδρομής ισχύει για τηλεοράσεις LG 8K και LG 4K (μοντέλα από 2016 έως 2021). Ισχύει μόνο για νέους συνδρομητές Apple TV+, οι οποίοι θα ενεργοποιήσουν την υπηρεσία στο διάστημα μεταξύ 15 Νοεμβρίου 2021 και 20 Φεβρουαρίου 2022. Υπάρχει περιορισμός μίας δοκιμαστικής συνδρομής για κάθε τηλεόραση και Apple ID. Μετά τη λήξη της περιόδου της δοκιμαστικής συνδρομής, το πρόγραμμα ανανεώνεται αυτόματα στην τιμή της περιοχής σας ανά μήνα , μέχρι να ακυρωθεί από το χρήστη. Ισχύουν οι όροι και η πολιτική απορρήτου της Apple. Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με το Apple One ή άλλες δωρεάν δοκιμές ή προσφορές για το Apple TV +. Οι όροι και η προσφορά καθαυτή υπόκεινται σε αλλαγές και ενδέχεται να τροποποιηθούν ή/και η προσφορά να ακυρωθεί ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Η ονομασία Apple TV+ είναι  εμπορικό σήμα της Apple Inc. Η Apple δεν είναι χορηγός αυτής της προσφοράς. Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles