15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Τρεις νέες τεχνολογίες smartphone αποκαλύπτονται από την Honor

    Η Honor ανακοίνωσε χθες στο Hong Kong τρεις καινοτόμες τεχνολογίες smartphone για πρώτη φορά στον κόσμο. Το γενναίο brand, ταρακουνάει τη βιομηχανία και την οδηγεί σε νέα εποχή, εισάγοντας την πρώτη 48 mega pixel πίσω κάμερα, το σχεδιασμό οθόνης Honor All-View και το Magic Turbo.

    See the Unseen

    Η νέα κάμερα της Honor με 48MP και αισθητήρα Sony IMX586 προβλέπεται να φέρει ραγδαίες εξελίξεις στο χώρο του smartphone photography. Είναι η πρώτη κάμερα, με την οποία μπορείς να βγάλεις αποτελεσματικά, φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης 48 megapixel σε smartphone, δίνοντας σου τη δυνατότητα για εξαιρετικά ποιοτικές λήψεις ακόμα και όταν ζουμάρεις. Η τεχνολογία, σε συνδυασμό με την δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης και με την επεξεργασία γραφικών υποστηριζόμενη από τον προηγμένο επεξεργαστή Kirin 980, θα επιτρέπει στους χρήστες να βγάζουν φωτογραφίες ασύγκριτής ποιότητας κι ευκρίνειας, που ανταγωνίζονται φωτογραφίες τραβηγμένες από επαγγελματικού επιπέδου κάμερες.

    Η Honor ανεβάζει επίσης την εμπειρία οθόνης full-view σε άλλο επίπεδο, εισάγοντας την οθόνη All-View. Ο παγκοσμίως πρώτος σχεδιασμός in-screen front camera έγινε πραγματικότητά με την άκρως περίπλοκη τεχνολογία 18-layer που ενσωματώνει προσεκτικά την μπροστά κάμερα στην οθόνη της συσκευής, επεκτείνοντας την σχεδόν στο 100% της μπροστινής όψης.

    Επίσης, γνωρίζοντας ότι οι χρήστες θέλουν να είναι πάντα online, η Honor επαναπροσδιορίζει την εμπειρία χρήσης smartphone με το λανσάρισμα του Magic Turbo. Συνδυάζοντας τεχνητή νοημοσύνη και τεχνολογίες big data, το Magic Turbo αναλύει αυτόματα τα στοιχεία χρήστη, χρήσης και δικτύου για να αλλάξει μεταξύ Wi-Fi και 4G με σκοπό να ενισχύσει την ταχύτητα σύνδεσης υιοθετώντας και τα δύο δίκτυα ταυτόχρονα.

    Η ανακοίνωση αυτών των νέων τεχνολογιών είναι απόδειξη για την υπεροχή που έχει δείξει η Honor τη τελευταία χρονιά όσον αφορά τη καινοτομία. «Η Honor θέτοντας τις τάσεις στη βιομηχανία smartphone, συνεχίζει να επεκτείνει τα όρια της καινοτομίας προσπαθώντας να δώσει στον κόσμο επαναστατικές τεχνολογίες και μοναδικές εμπειρίες χρήσης.» δηλώνει ο George Zhao, πρόεδρος της Honor.

    Η Honor εγκαινίασε την έκθεση “Artology”, που περιλαμβάνει έργα τέχνης, δημιουργίες από τον διακεκριμένο Μαλαισιανό καλλιτέχνη Red Hong Yi, ο όποιος χρησιμοποιεί 2000 γυάλινα κομμάτια από Honor smartphones για τα έργα του. Η έκθεση δείχνει τα καλλιτεχνικά χαρακτηριστικά της Honor μέσα από μία μοναδική συγχώνευση σχεδίου και τεχνολογίας.

    Στηριζόμενη στις συνεχείς καινοτομίες και στην έμφαση στον χρήστη, η Honor έχει καταφέρει να αναπτυχθεί ταχύτατα μέσα στην τελευταία χρονιά και να αποκτήσει ισχυρή παρουσία παγκοσμίως. Ένα από τα βήματα μπροστά, είναι κι η ανανέωση του λογοτύπου της. Η αλλαγή αυτή σηματοδοτεί την υγιή και σταθερή ανάπτυξη του brand καθώς και τους ποικίλους σχεδιασμούς smartphone που προσφέρει. Πέρα από αυτό όμως, το 2019 η Honor στοχεύει να φέρει ακόμα περισσότερα συναρπαστικά νέα στην τεχνολογία και το smartphone design για τους νέους σε όλο τον κόσμο. Μείνετε συντονισμένοι!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles