20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Τρελό! Κράσαραν οι servers της ΕΑ, λόγω της δωρεάν διάθεσης του Battlefront 2!

    Είναι γνωστό ότι στους gamers δώσε τους free game, και την ψυχή τους… πάρε! Ωστόσο, αυτό που έγινε με το Star Wars Battlefront 2, μάλλον δεν είχε προηγούμενο σε τίτλο της EA… Κάτι λίγο το lockdown, κάτι λίγο το όνομα Star Wars (που είναι γνωστό για το τι fandom μιλάμε) και η απόφαση του Epic Games Store να προσφέρει δωρεάν το δημοφιλές Battlefront 2 (στην ενισχυμένη Celebration Edition του), είχε ως αποτέλεσμα να κρασάρουν οι servers της EA, εξαιτίας του υπερβολικού αριθμού παικτών που μπήκαν στο παιχνίδι.

    Tο γεγονός ότι στη βάση του πρόκειται για ένα multiplayer game (παρόλο που διαθέτει και ένα σεβαστό κομμάτι single player), ώθησε τους παίκτες να μπουν μαζικά και να κατακλύσουν τους servers του παιχνιδιού. Η EA λοιπόν για να μπορέσει να αντιμετωπίσει αυτή την έκρηξη νέων παικτών, αναγκάστηκε να προχωρήσει στην αύξηση της χωρητικότητας των servers της. Όπως όλα δείχνουν οι gamers «τίμησαν» και με το παραπάνω τη συγκεκριμένη δωρεάν προσφορά από το Epic Games Store και σίγουρα παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε το πόσο θα έχουν εκτιναχθεί οι αριθμοί των παικτών του Battlefront 2 στο σύνολο τους και το κυριότερο… για πόσο καιρό θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον τους για το γνωστό game…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles