20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Τρία νέα Public concept stores «Νέας Γενιάς» … με τα όλα τους, στη Θεσσαλονίκη!

    Τρία νέα καταστήματα Public… με “τα όλα τους” μας περιμένουν πλέον στη Θεσσαλονίκη, με αμέτρητες επιλογές από προϊόντα ψυχαγωγίας, τεχνολογίας, οικιακές συσκευές και δώρα Χριστουγέννων, λίγο πριν τις γιορτές. Τα νέα concept stores Public «Νέας Γενιάς» ήρθαν στην Πυλαία, τη Σταυρούπολη και τον Σταθμό, για να μας βοηθήσουν ν’ απολαύσουμε τη ζωή με τον δικό μας τρόπο.

    Ειδικότερα, στα τρία νέα καταστήματα θα βρούμε:

    -Ειδικά τμήματα με όλες τις κατηγορίες μικρών και μεγάλων οικιακών συσκευών

    -Προϊόντα τεχνολογίας, πληροφορικής, accessories & mobility

    -Τομείς ειδικά αφιερωμένους σε τηλεοράσεις διαφόρων διαστάσεων & gaming

    -Πλούσια γκάμα βιβλίων, εξειδικευμένη γραφική ύλη, παιδικά παιχνίδια, μουσική και εποχιακά είδη

    -Το Home Showcase, τη νέα υπηρεσία που δίνει τη δυνατότητα σύνδεσης και επίδειξης συσκευών στο χώρο σας Όπως πάντα, τα Public φροντίζουν να παρέχουν όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να απολαύσουμε μια ολοκληρωμένη και κυρίως ευχάριστη αγοραστική εμπειρία. Έτσι, με τις αγορές μας στα νέα καταστήματα, μπορούμε να επωφεληθούμε από τις υπηρεσίες Safety Net και Flex Pay ή να επιλέξουμε να παραδώσουμε τις παλιές μας ηλεκτρικές συσκευές, μέσω της υπηρεσίας Home Recycling. Επίσης, έχουμε τη δυνατότητα να επισκευάσουμε το κινητό/tablet/laptop μας στα iRepair Corners που βρίσκονται εντός των καταστημάτων!

    Στα καταστήματα θα βρούμε εύκολα parking – και ειδικά για την περίοδο των εορτών, τα Public Πυλαίας και Σταθμού μάς εξασφαλίζουν θέσεις στάθμευσης δωρεάν!

    Χριστουγεννιάτικα event που θα λατρέψουν τα παιδιά

    Τα Public μπαίνουν στη γιορτινή διάθεσή της πόλης και με άκρως Christmas mood, διοργανώνοντας χριστουγεννιάτικες δημιουργικές εκδηλώσεις για τους μικρούς μας φίλους:

    Public Πυλαίας:

    -Παρασκευή 16/12 και ώρα 18.00-19.00: παρουσίαση παιδικού βιβλίου με τη Ρία Φελεκίδου “Ένας καθρέπτης για όλους” | εκδόσεις Μεταίχμιο

    -Σάββατο 17/12 και ώρα 12.00-13.00: ανάγνωση παραμυθιών με την Πετρούλα Παπαδοπούλου

    -Κυριακή 18/12 και ώρα 12.00-14.00: playdoh κατασκευές

    Public Σταυρούπολης:

    -Σάββατο 17/12 και ώρα 12.00-14.00: playdoh κατασκευές

    -Κυριακή 18/12 και ώρα 12.00-13.00: παρουσίαση παιδικού βιβλίου με την Κωνσταντίνα Αρμενιάκου “Αν σε χάσω μικρέ Ελέφαντα…” | εκδόσεις Μίνωας

    -Κυριακή 18/12 και ώρα 18.00-19.00: ανάγνωση παραμυθιών με την Πασχαλίνα Ατματζίδου

    Public Σταθμού:

    -Παρασκευή 16/12 και ώρα 18.00-19.00: παρουσίαση παιδικού βιβλίου με την Σταυρούλα Παγώνα “Ο κουρέας των Χριστουγέννων”| εκδόσεις Ελληνοεκδοτική

    -Σάββατο 17/12 και ώρα 17.00-18.00: playdoh κατασκευές

    -Κυριακή 18/12 και ώρα 12.00-13.00: ανάγνωση παραμυθιού με τη Δέσποινα Καρυπίδου

    Μοιραζόμαστε τον ρυθμό, από κατάστημα σε κατάστημα:

    Τα Χριστούγεννα είναι συνυφασμένα με την καλή διάθεση και τη διασκέδαση. Γι’ αυτό τα Public βάζουν και τους μεγάλους στον ρυθμό, προσκαλώντας μας όλους σε μοναδικές unplugged μουσικές εμφανίσεις!

    Ειδικότερα, την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου οι λάτρεις της indie μουσικής σκηνής μπορούν να απολαύσουν τους Τa Toy Boy, που θα βρίσκονται στο κατάστημα Κωλλέτη στη Νέα Δυτική Είσοδο από τις 19.00-21.00! Επιπλέον, οι Bobya Cotisha, η neo-soul alternative pop μπάντα από τη Θεσσαλονίκη, μας περιμένουν το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου από τις 18.00 και για δύο ώρες στο κατάστημα Πυλαίας για να μας χαρίσουν μια μοναδική μουσική εμπειρία. Τέλος, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, από τις 17.00 έως τις 19.00, οι Made in China θα ξεσηκώνουν τους επισκέπτες του καταστήματος της Σταυρούπολης, παίζοντας νοσταλγικούς ρυθμούς από τη δεκαετία του ‘70, του ‘80 και του ’90!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles